Snapfact
Image default
Aanbiedingen

Groothandel

Groothandel

De groothandel is een partij wat gelegen ligt tussen de fabrikant en de detailhandel of horeca. De hoeveelheden worden afgenomen in grote mate. Zo ziet u bijvoorbeeld dat bij een horecaonderneming veel verschillende soorten dranken worden ingekocht om hun gasten te kunnen bedienen. Daarnaast is een groothandel niet bestemd voor particulieren. Indien u goederen wilt afnamen van een groothandel, dan dient u in bezit te zijn van een Kamer van Koophandel nummer. Iedere persoon met een eigen onderneming die staat ingeschreven kan een afname doen bij de groothandel. 

 

Kleding 

In Nederland zitten vele kledingwinkels. De kleding uit de winkel moet worden ingekocht bij een groothandel of leverancier. De groothandels bieden veel verschillende soorten kleding aan, zodat u kunt voldoen aan de wensen van uw klanten. De groothandel heeft over het algemeen een nauwe band met de producten. Daardoor is het mogelijk om goede kwaliteitsartikelen te leveren tegen een goede prijs. De ervaring van de verschillende mode-experts zorgt ervoor dat men inspeelt op de modetrends van dit moment. 

 

Horeca

De horeca is altijd voorzien van voldoende maaltijden voor haar gasten. De gasten hebben de keuze uit een bepaalde menukaart. De ingrediënten van de maaltijden op de menukaart worden ingekocht bij een groothandel. Door middel van de ingrediënten kunnen de koks in de horeca zorgen voor het bereiden van de heerlijke maaltijden. Daarnaast worden de gasten ook voorzien van de nodige drankjes. Het is belangrijk dat er voldoende drank op voorraad is om de gasten te kunnen voorzien van de drankjes. Bij de groothandel wordt alles voor de horeca in grote aantallen afgenomen. 

 

Schoonmaakartikelen 

Iedere onderneming wordt voorzien van een voorraad door middel van de groothandel. Daarnaast is de schoonmaak in het pand ook niet geheel onbelangrijk. Door alle materialen rondom de schoonmaak bij één groothandel af te nemen, hoeft u niet meerdere contacten te onderhouden. U bent maar één partner nodig als toeleverancier van alles omtrent de schoonmaak. Groothandel schoonmaakartikelen maakt het mogelijk om te werken in een hygiënische pand. 

https://facilitytradegroup.nl/