Snapfact
Image default
Aanbiedingen

Wanneer is black friday 2021

Vrijdag 26 november 2021 is Black Friday in Canada (en in de Verenigde Staten), waarmee voor de meeste mensen het kerstinkopenseizoen begint.

Profiteer van het grootste shopping event van het jaar!

In de Verenigde Staten valt Black Friday voor 2021 op de dag na Thanksgiving. Sommige retailers bieden echter niet alleen geweldige deals rond American Thanksgiving, ze rekken de deals helemaal terug naar Canadian Thanksgiving, dat in oktober is.

Dat betekent dat als je weet waar je moet zoeken, je bijna twee maanden lang geweldige prijzen kunt scoren! Van Best Buy tot Amazon en vele winkels daartussenin, je kunt alles vinden wat je nodig hebt om je kerstinkopen met grote besparingen te voltooien. Dat betekent dat je meer van je zuurverdiende geld op zak hebt.

Black Friday in Canada Tijdens de laatste fasen van de pandemie
Het is mogelijk dat Black Friday in Canada in 2021 er anders uitziet dan de typische sfeer van Black Friday als gevolg van de pandemie. Wie weet? Misschien wordt het minder hectisch nu consumenten de vele voordelen van online winkelen hebben ontdekt. Maar shoppers houden van deals en ze zullen er alles aan doen om die felbegeerde winkelkortingen te bemachtigen.

Wist je dat je deze Black Friday persoonlijk winkelen kunt overslaan? Het is waar! Shoppers kunnen de drukte in de winkel vermijden door in plaats daarvan online door deals te bladeren. U heeft de vrijheid om uw favoriete manier van winkelen te kiezen. Of doe beide!

Moet je op Black Friday 2021 voor deals in de winkel winkelen?

COVID-19 is misschien nog steeds een probleem, maar met de uitrol van het vaccin en de versoepeling van de lockdown-beperkingen in veel gebieden, verwelkomen veel retailers shoppers in hun winkel. Houd er echter rekening mee dat veiligheidsmaatregelen van regio tot regio verschillen. Zorg ervoor dat u de richtlijnen in uw stad controleert voordat u gaat winkelen.

Je kunt volop kortingen en aanbiedingen verwachten voor Black Friday 2021. Houd er rekening mee en heb begrip voor de veranderingen in het winkelgedrag, zoals limieten voor winkelgebruikers. Je kunt nog steeds genieten van de Black Friday 2021-ervaring door online te winkelen, zodat je geen geweldige deals mist.

Gerelateerde artikelen

Reparatieservice en fietsenwinkel Deventer

Leuk origineel buitenspeelgoed

Kent u het proces van RVS watersnijden al?