Snapfact
Auto

Fiat 500 leasen

Fiat leasen

Een Fiat 500 leasen, dat kan natuurlijk bij Autoleasecentrale. Sterker nog, wij hebben diverse modellen van de Fiat 500 waar u uit kunt kiezen. De standaard Fiat 500, de Fiat 500 L Living, de Fiat 500 L of de Fiat 500 C, u zegt het maar. Een Fiat lease staat hoe dan ook garant voor uerlang rijplezier.

Standaard uitrusting van de Fiat 500
Welke versie van de Fiat 500 u ook kiest, de standaard uitrusting is bijzonder uitgebreid. Koplampen met dagrijverlichting, zeven airbags en natuurlijk een sleutel met afstandbediening. Tel daarbij de bumpers die mee gespoten zijn in de carrosseriekleur, de elektrische bedienbare ruiten en het Fire Prevention System en u begrijpt het al± zowel op het gebied van design als op het gebied van veiligheid scoort de Fiat 500 standaard heel hoog.

Motoren van de Fiat 500
Welke motor u kiest wanneer u een Fiat 500 leaset hangt natuurlijk af van uw eigen wensen en behoeften. De Fiat 500 geeft de keuze tussen drie benzine/ en een dieselmotor. De TwinAir heeft een vermogen van 65 pk, de Turbovariant van deze motor geeft u de beschikking over 85 pk en dan is nog de 1.2 die 69 pk aan vermogen in zich draagt. De dieselmotor stuurt u de weg op met een vermogen van 95 pk. Met behulp van een Start&Stop-systeem waardoor de motor automatisch wordt uitgezet als u stil staat. Dat is goed voor het milieu, maar nog beter voor uw portemonnee!

De Fiat 500 leaset u bij Autoleasecentrale
We gaan er vanuit dat u inmiddels overtuigd vent van de kwaliteiten van de Fiat 500. Kunt u niet wachten tot u zelf achter het stuur mag kruipen, neemt u dan direct contact met on op. Uw persoonlijke offerte wordt binnen vijftien minuten aangeleverd zodat u snel een beslissing kunt nemen. De standaard Fiat 500 leaset u bij ons vanaf 260 euro. De duurste variant, de Fiat 500 L Living heeft een leaseprijs vanaf 400 euro.

http://www.autoleasecentrale.nl