Ons uiterlijk speelt een grote rol in ons dagelijks leven. We beweren graag dat je wordt aangenomen als je de juiste ervaring en opleiding hebt genoten, of dat je succes afhangt van je eigen inzet, ook in je liefdesleven, maar toch is dit zeker niet altijd het geval. Sterker nog, uit meerdere onafhankelijke onderzoeken is gebleken dat je uitstraling en je gezicht zelfs een grotere rol spelen in hoe je overkomt en hoe anderen over je denken dan dat velen ooit hadden gedacht.

Het was al lang geen onbekend gegeven meer dat veel mensen met een knappe uitstraling, bestaande uit witte tanden, een effen gezicht, een verzorgde huid en een zelfverzekerde blik vaak gemakkelijker krijgen wat ze willen krijgen dan mensen die dit absoluut niet hebben. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen, alhoewel het uiterlijk voor vrouwen vaak nog extra zwaar meetelt.

Dat de eerste ontmoeting, de eerste blik zelfs, zo erg wordt beïnvloed door je uiterlijk verklaard ook meteen waarom zo veel mensen zo erg hun best doen om er zo goed mogelijk uit te zien. Van bijgewerkte wimpers, tot behandelingen van haarvaatjes en een incidenteel bezoek aan de zonnebank aan toe. Er zijn zelfs relatief veel mensen die nóg verder gaan. Zo zijn er mensen die asymmetrische oogleden hebben en hierdoor ervoor kiezen voor een ooglidcorrectie. Met een ooglidcorrectie bovenoogleden of onderoogleden corrigeren is een veel voorkomende ingreep om er beter uit te zien.

Het feit dat de reacties van mensen op ooglidcorrecties voor en na de behandeling zo positief zijn zegt ook veel. Veel mensen zijn blij en weten zeker dat het hun leven positief heeft beïnvloed. Dit is één van de grote voordelen van de plastische chirurgie. Dankzij de huidige technologie en ontwikkelingen is het uiterlijk wellicht belangrijk, maar ook gemakkelijk te optimaliseren.

http://faceland.nl/