Stel je bent opzoek naar een printer die gewoon doet wat het moet doen en eenvoudig en snel kan printen. Vaak weten mensen niet naar wat voor een printer ze moeten zoeken, maar deze printers hebben een naam. Een continuous inkjet printer is een printer waar je heel lang plezier aan kan beleven, maar is wel de meest standaard printer die er is. Om het feit dat deze printer zo een goede naam heeft wordt deze printer vaak aangeschaft door particulieren, maar vooral ook veel door bedrijven. Het zijn printers die lang meegaan en zorgen ervoor dat ze doen wat ze moeten doen. Er zijn natuurlijk wel veel verschillende aanbieders van printers en een hele grote keuze in deze desbetreffende printers. De continous inkjet kan namelijk qua soort nog wel eens wat verschillen!

Een continuous inkjet printer wordt ook wel eens een klein karakter inkjet printer genoemd. Deze kleine, standaard printer is ideaal om veel documenten en foto’s mee te printen. Elke particulier en elk bedrijf zal wel zo’n printer in huis moeten hebben en je bent verzekerd van een lange tijd goed kunnen printen. Naast de standaard printers zijn er ook allerlei andere printers die voor verschillende vormen van printen gebruikt kunnen worden. KBA Metronic is een bedrijf dat allemaal verschillende soorten printers verkoopt en jarenlange ervaring heeft op het gebied van printers. Daarnaast zijn zij ook gespecialiseerd in de bijbehorende codeersystemen. Ze hebben de meest standaard inkjet printer in het assortiment, maar ook QR code printers en hotfoil printers. Dit zijn printers die hele andere dingen doen dan de gewone continuous inkjet printer en zijn een stuk geavanceerder.  De wereld van printers is erg uitgebreid de afgelopen jaren en dat zorgt ervoor dat er steeds meer nieuwe technieken en opties worden ontwikkelt door mensen die dit produceren.

Printers blijven zich maar ontwikkelen, maar worden ook steeds eenvoudiger om te gebruiken voor mensen zoals jij en ik. Daarom is het erg interessant om de ontwikkelingen op dit vlak te zien!

http://www.kba-metronic.com/nl/