Snapfact
Electronica en Computers

Je oude iPhone 5 verkopen

De iPhone 5

De iPhone 5 werd in 2012 geïntroduceerd door Apple. Dit nieuwe toestel van Apple verschilde op veel manieren van zijn voorganger. Het formaat van de nieuwe iPhone was aanzienlijk groter. Ook werd er voor het eerst Retina technologie toegepast op de iPhone serie. Deze beeldtechnologie maakt beelden nog scherper.

Een andere grote verandering was de adapter, en dan met name de connector van de adapter. De oude connector werd vervangen door de nieuwe Lightning-connector. Ook werd voor het eerst LTE technologie toegepast. Hierdoor werd het mogelijk om gebruik te maken van 4G internet netwerken.

De fotocamera kreeg een kleine upgrade naar 8 megapixel en 1080p video kwaliteit.

De iPhone werd verkocht in de kleuren zwart en wit en was beschikbaar in 16, 32 en een 64GB versie.

Tegenwoordig is enkel de 16GB variant te verkrijgen.

Heb je een oud toestel? Je iPhone 5 verkopen levert je direct geld op!

Oude iPhone 5 verkopen

Heb jij een oude iPhone 5, maar wil je deze verkopen of liever een iPhone 6 kopen? Dan heb ik voor jou een goede oplossing. Via cashvoormobiel kan jij je telefoon verkopen voor geld. Deze website zet alle inkopers van oude telefoons op een rij en laat zien bij welke aanbieder je het meeste geld ontvangt! Wacht dus niet langer en verkoop die oude mobiele telefoon.

De waarde van een iPhone 5

Het is aan voorhand niet te zeggen hoeveel een oude iPhone 5 waard is. Dit kan je het best op de bovenstaande website checken.

http://www.cashvoormobiel.eu