Snapfact
Financieel

Pre Incasso

U heeft openstaande posten maar wilt liever nog geen incassobureau inschakelen? Dan is de mogelijkheid om gratis uw laatste aanmaningen door incassobureau Bill te laten vesturen wellicht iets voor u. Deze pre incasso dienstverlening houdt in dat Bill uw debiteur een laatste kosteloze aanmaning op briefpapier van Bill per post stuurt. Een prima service waarmee u uw debiteur kenbaar maakt dat het u ernst is en dat hij nu uw factuur toch echt moet gaan betalen. Facturen die op deze manier aangeleverd worden, worden in 95% van de gevallen betaald.

Gratis pre incasso zo werkt het

  1. Maak een klantenaccount aan via www.billincasso.nl
  2. Dien uw opdracht zelf online in en kieze voor ‘pre incasso’
  3. Bill verstuurt een kosteloze aanmaning (pre incasso) naar uw debiteur, per post en op briefpapier van ons kantoor
  4. Ontvang u binnen de gestelde termijn een betaling van uw debiteur? Dan meld u de betaling online. De pre incasso opdracht wordt dan kosteloos gesloten.
  5. Ontvangt u geen betaling dan starten wij automatische de incassoprocedure voor u op

Voordelen van een pre incasso traject

De voordelen van deze gratis pre incasso dienst zijn legio. Zowel voor uw debiteur als voor u is het belangrijk dat er geen bijkomende kosten in rekening gebracht worden. Uw debiteur blijft op deze manier vaak echt behouden. Voor u zijn er geen kosten aan verbonden. Het invoeren is makkelijk en u hoeft verder niets te doen. Het bespaart u tijd en ook nog eens kosten want Bill betaalt de postzegel!

Uiteraard zijn er altijd een aantal debiteuren die alsnog niet betalen. Deze debiteuren haalt u er nu snel tussenuit en zij hebben het dan toch ook echt aan hunzelf te danken dat er een incassoprocedure wordt opgestart.

Incasso Opdracht

Heeft u een gratis pre incasso uit laten voeren en werd uw factuur alsnog niet voldaan? Ook dan bent u bij incassobureau aan het juiste adres. Bill is NVI gecertificeerd en voert het Incasso Keurmerk. Uw factuur incasseren wij snel, vakkundig en op basis van no cure no pay incasso.

http://www.billincasso.nl/nl/pre-incasso.html