Snapfact
Image default
Groothandel

Laat een media-fles op maat maken voor uw product

Heeft u een PET-fles nodig voor uw bedrijf of wilt u meerdere PET-flessen van goede kwaliteit aanschaffen? Dan is de kans groot dat u de juiste fles bij PET Power vindt. Dit is een duurzame webshop die topkwaliteit verpakkingen levert. Zij ontwerpen voor ieder bedrijf dat hier behoefte aan heeft een geschikte media-fles, maar ook de productie en levering van uw fles laat u aan hen over. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid bij deze specialist, dus heeft u keuze genoeg in hun webshop.

U heeft de keuze uit standaardverpakkingen, maar ook maatwerk is mogelijk

Het type PET-fles dat u nodig heeft, hangt af van diverse factoren. Voor iedere branche is een ander type media-fles gewenst. Dit hangt af van de regels die er gelden op de markt, maar ook van uw eigen wensen. U heeft de mogelijkheid om standaard verpakkingen te bestellen, maar het is ook een optie om voor maatwerk te kiezen. Bent u actief in de voedings-, farmaceutische, cosmetische en chemische industrie? Dan laat u een goede kwaliteit fles samenstellen door de vakmensen van PET Power. Zij weten precies welke materialen er toegestaan zijn, hoe het juiste steriliteitsniveau wordt gehaald en hoe aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan. 

Geef uw eigen voorkeuren door

De flessen die u bij PET Power kunt bestellen, variëren van 10 ml tot en met 1,1 liter per media-fles. Wilt u een speciale vorm creëren of heeft u andere specifieke verzoeken? Dan geeft u deze aan via de online configurator van deze specialist. Zo heeft u uiteenlopende mogelijkheden qua flexibiliteit en wordt uw beoogde PET-fles van A tot Z gefabriceerd.

Overleg met de expert voor maatwerk

Wenst u een PET-fles op maat te laten maken? Ontdek dan de mogelijkheden bij deze specialist en bezoek hun webshop. Zo voorziet u uzelf van kwalitatieve producten die op alle vlakken kloppen. Overleg indien gewenst met hun deskundige medewerkers, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.