Een zakelijke lunch in een geschikt restaurant in Oss, waar kom je dan uit? Laten we je dan eerst eens vragen wat je onder geschikt bedoelt. je kunt op elk moment van de dag, 7 dagen per week bij De Nieuwe Wereld terecht. Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert restaurant De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties.     

Bij een restaurant in Oss gaat er een nieuwe wereld open voor elke bierliefhebber

Heb je al gezien welke biertjes er bij De Nieuwe Wereld in Oss op de kaart staan? Kijk dan nu meteen even! Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50?

Van een heerlijke lunch tot aan een gezellige borrel: een restaurant in Oss biedt het allemaal

Een restaurant in Oss waar je ieder moment van de dag terecht kunt voor een hoop gezelligheid. Ideaal toch? Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.