Door gebruik te maken van een Prevost snelkoppeling kunt u de blaaspistolen binnen uw onderneming altijd tot hun volle potentie gebruiken. Binnen verschillende vertakkingen van de industriële sector wordt gebruik gemaakt van blaaspistolen. Een blaaspistool is vrijwel altijd gekoppeld aan een compressor, een persluchtsysteem, dat de benodigde druk levert. Omdat de luchtdruk behoorlijk hoog op kan lopen, heeft u hiervoor goed materiaal nodig. En voor goed materiaal komt u natuurlijk naar KDS Advies. Hier kunt u bijvoorbeeld een nieuw Silvent blaaspistool bestellen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de koppeling tussen blaaspistool en compressor goed is aangesloten. Zo niet, dan heeft u een lek en zal de efficiëntie van uw apparatuur met sprongen achteruit gaan. Met een Prevost snelkoppeling van KDS Advies voorkomt u dit en kunt lange tijd maximaal gebruik blijven maken van uw persluchtsysteem.

Een Prevost snelkoppeling op maat voorkomt lekkages

Een lekkage in uw persluchtsysteem is altijd erg naar. Het is daarom meer dan begrijpelijk dat u een lekkage zo veel mogelijk wilt voorkomen. Reken daarom af met de belangrijkste reden voor het ontstaan van een lekkage: het gebruik van de verkeerde materialen. Als een koppelstuk niet goed past, dan is de kans natuurlijk groot dat deze gaat lekken. En zelfs als dat niet gebeurt, draait alsnog het hele systeem minder efficiënt. En dat kost keiharde euro’s! Door een Prevost koppeling op maat te bestellen bij KDS Advies zorgt u voor een perfecte aansluiting tussen het blaaspistool en het persluchtsysteem. En heeft u nieuwe onderdelen nodig? Dan kan KDS Advies u ook aan alle vervangende onderdelen, zoals een blaaspistool van het bekende merk Silvent helpen. Alles voor uw persluchtsysteem onder een dak bij KDS Advies.

Prevost snelkoppeling: simpel maar zeer effectief en toepasbaar op verschillende soorten gereedschap

Als u een Prevost snelkoppeling op maat wilt laten maken kunt u hiervoor het beste een echte specialist inschakelen, zoals KDS Advies. Deze gespecialiseerde leverancier houdt zichzelf al vele jaren bezig met het optimaliseren van de werking van persluchtsystemen en die kennis wordt aangevuld met producten die op maat kunnen worden gemaakt. Zo ook een Prevost snelkoppeling. Deze koppeling kan op verschillende soorten luchtdrukgereedschappen worden toegepast. Zo is deze koppeling geschikt voor Silvent producten zoals een blaaspistool, een van de meest gebruikte luchtdrukpistolen binnen de industrie, en ook kan hij worden toegepast op luchtlansen, pneumatisch gereedschap en tackers. Nooit meer een lekkage en u kunt altijd optimaal gebruikmaken van uw gereedschap.