Snapfact
Kinderen

Speelwand

Speelwand

Een kinderspeelzaal of een crèche heeft veel baat bij een speelwand. Dit is een klein houten voorwerp dat u aan de muur bevestigt. Hiermee creëert u een speelhoek waar kinderen urenlang plezier kunnen beleven. Niet alleen is het erg geschikt om uw kinderen te vermaken. Vaak heeft een speelwand ook een educatieve werking in de zin dat kinderen leren om verscheidene kleuren uit elkaar te houden, ze leren daarnaast allerlei vormen kennen zoals de basisvormen: de cirkel, de rechthoek, het vierkant, de driehoek en ga zo maar door. Dit komt later allemaal weer van pas als ze leren rekenen. Natuurlijk is dit slechts een van de vele leuke blokken waarmee u een speelwand mee kunt aankleden. Het hangt er maar net af wat uw doel is. Zo kunt u gedeeltes vervangen zodat er wat meer afwisseling ontstaat. Kinderen zijn immers vaak snel afgeleid en dan is het niet zo handig als u hen steeds hetzelfde laat doen. Ook spelletjes kunnen op deze manier gespeeld worden. het leuke vier-op-een-rij is bijvoorbeeld een spel dat geïntegreerd dan kan worden in de speelwand. Hiermee hebben kinderen werkelijk tijdenslang spelplezier want er zal een hevige strijd kunnen losbarsten. Voor dit spel is inzicht onontbeerlijk, dus wederom heeft de speelwand met dit ingebouwde spel tevens een educatieve werking. Zowel voor scholen als thuis is een speelwand een goed idee. Een andere plek waar men een speelwand vaak aantreft zijn op plekken voor medische hulp. Vaak moet me daar een tijdje wachten en vooral kinderen zitten er nogal tegenop. De afleiding in de vorm van een speelwand is een uiterst creatieve oplossing om uw kinderen deze wachttijd door te komen. Het zal werken als een slimme afleidingsmanoeuvre totdat het kind geholpen gaat worden. Dat is een van de redenen dat u een dergelijke wand vaak ziet bij de huisarts, de apotheek, de tandarts of in het ziekenhuis.

Vrolijke speelwand

Een speelwand in diverse kleuren, dat zorgt niet alleen voor een veel opgewektere wachtruimte bij de tandarts of de huisarts, het zorgt er ook voor dat men minder last heeft van stress. Nu zorgen kinderen meestal al wel voor een vrolijke glimlach op het gezicht bij volwassenen, kunt u nagaan wat een spelend kind dat bezig is om stiekem ook nog eens heel veel te leren doet met de stress van de wachtende patiënten. Dit is dus niet alleen de manier om uw kind stil te krijgen, u zult er ook nog eens veel andere mensen indirect een plezier mee doen. Een speelwand kunt u gaan bestellen bij een online webwinkel zoals speeltafelwinkel.nl. De naam zegt het eigenlijk al, hier vindt u een geschikte speelwand. Dat is zeker niet het enige dat deze site aan te bieden heeft. Klikt u er eens vrolijk op los en ontdek de duizenden artikelen in hun catalogus. U kunt er eigenlijk altijd wel van op aan dat deze artikelen daadwerkelijk op voorraad liggen in hun magazijn. U wilt immers niet langer wachten dan een werkweek om uw pakketje te ontvangen. Dan kunt u net zo goed direct naar een winkel gaan om een speelwand aan te schaffen. Bij de speeltafelwinkel.nl hoeft u zich daar niet druk te maken. Het staat als een paal boven water dat ze alle artikelen binnen enkele dagen bij u thuis komen bezorgen. Hebt u eventueel nog montagehulp nodig bij het installeren van de speelwand? Geen probleem, de bezorgers of de monteur komen u graag even helpen en zo hebt u in een handomdraai een prachtige speelwand aan de muur hangen. Daar zullen uw kinderen, cliënten of leerlingen erg blij mee zijn. Kijkt u maar eens naar de vele recensies die ouders uit opdracht van hun kinderen moesten schrijven over deze geweldige wanden. Dit zal u ongetwijfeld doen overhalen om ook met speeltafelwinkel.nl in zee te gaan.

Waar voor uw geld

Wilt u graag een speelwand bestellen, maar hebt u geen idee hoe u dit aanpakt via het internet? Dat begrijpen we erg goed. Het internet is een relatief medium dus wat uitleg is zeker niet uit den boze. Als u de volgende stappen volgt dan kunt u via deze website in no time een prachtige speelwand bestellen. Dit kunt u dus vanuit uw luie stoel of eventueel zelfs vanuit bed met uw laptop aanpakken. Een kind kan de was doen bij wijze van spreke. Maar laat hem of haar maar lekker met de speelwand spelen.

  • Allereerst gaat u natuurlijk naar de website en maakt u een keuze uit het ruime assortiment aan speelwanden. Ze komen in allerlei soorten en maten en sommige hebben zelfs een eigen thema zoals Disney, Lego of Barbie.
  • Klik aan welke u wilt hebben en ga naar het kopje met “afrekenen”.
  • Daar vult u alle belangrijke adresgegevens en contactgegevens in en vervolgens is het nog betalen geblazen
  • Dat kunt u doen via iDeal, PayPal of met behulp van uw credit card.

Als u dit alles hebt afgerond dan kunt u gaan wachten op uw bestelling. Dit duurt soms slechts een dag dus u kunt morgen al een speelwand in huis hebben. En waarom zou u nog langer wachten? De voordelen zijn talrijk en u zult uw kinderen er een groot plezier mee doen. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe modellen? Dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief of de site gaan volgen via Facebook. Zo mist u nooit de laatste nieuwtjes en kortingen. Succes met het bestellen!

http://www.speeltafelwinkel.nl/speelwanden/