Snapfact
Image default
Particuliere dienstverlening

Hoe milieuvriendelijk is een Indian Scout Motor?

De Indian Scout Motor is sinds enkele jaren weer helemaal terug van weggeweest. Het iconische model heeft een belangrijke update ondergaan. Nog steeds is hij herkenbaar als de klassieker die hij is, maar tegelijkertijd is hij uitgerust met de meest relevante technologische kenmerken. Dit populaire model van Indian Motorcycle weet steeds meer harten te veroveren. Hij staat garant voor comfort en een robuuste rijervaring. Alhoewel de rijervaring waarschijnlijk het voornaamste is waar het u als motorrijder om gaat, speelt een andere factor vandaag de dag een toenemend belangrijke rol: milieuvriendelijkheid. Over dit en nog veel meer zaken kunnen de professionals van H.D. Service Venlo u tot in detail inlichten.

Het voordeel van vloeistofgekoelde ten opzichte van luchtgekoelde motoren

Om alvast een tipje van de sluier te geven: de Indian Scout Motor beschikt over een vloeistofgekoeld, V-Twin motorblok van 1133 cc. De maximaal 100 pk die de motor hiermee bereikt, biedt meer dan voldoende basis om zowel midden in de stad als in heuvelachtige omgevingen te rijden. De Indian Scout Motor was overigens de eerste vloeistofgekoelde motor die door fabrikant Indian Motorcycle werd vervaardigd. Vloeistofgekoelde motoren zijn milieuvriendelijker dan motoren die middels lucht worden gekoeld. Ook creëren ze een iets discreter geluidsniveau. Tegenwoordig worden vloeistofgekoelde motoren zelfs door Harley Davidson gebruikt.

Proefritten en huurperiodes

De Indian Scout Motor is zowel robuust als klassiek tegelijk. Bij H.D. Service Venlo bent u aan het juiste adres voor zowel nieuwe exemplaren als occasions. De Indian Scout, de Indian Scout Sixty en de Indian Scout Bobber zijn er verkrijgbaar. De showroom van de expert en erkend dealer is zes dagen per week geopend. Gedurende deze dagen zijn proefritten mogelijk. Ook kunt u een motor voor een specifieke periode huren. Dit kan zowel met als zonder navigatie. Het maken van een proefrit op een Indian Scout Motor is de beste manier om met zijn karakter kennis te maken.

https://www.hdservicevenlo.nl/