Het hebben van hoofdpijn is erg vervelend. Zeker als het komt, omdat uw ogen niet goed focussen. Dit lost u op door een bril aan te laten meten. Wellicht is de stand van één van uw ogen of beide ogen niet goed waardoor er een prisma moet worden geslepen in een bril. Of u wilt enkel een leesbril op het werk. Het is begrijpelijk dat u hiervoor een professionele en betrouwbare oogmeting wenst. Uw ogen zijn immers één van de belangrijkste zintuigen. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven zijn er zowel opticiens als optometristen werkzaam. Van het meten van een kleine sterkte tot aan complexe oogafwijkingen; voor uw klachten bent u bij Optiek Verhoeven van harte welkom voor een persoonlijke oogmeting.

Ga voor glazen van de beste kwaliteit bij de optiek in Eindhoven

Niet alleen het frame van uw nieuwe bril is belangrijk, maar ook het glas. Ook hier heeft u veel keus. Maar de keuze van het juiste soort glas is net zo, al dan niet belangrijker dan, het uitkiezen van een geschikt montuur. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven heeft u de keuze uit het beste glas. Er wordt gewerkt met de beste leveranciers zoals HOYA en Zeiss. Worden uw glazen voorzien van een krasbestendige laag, een leesgedeelte of heeft u speciale wensen op het gebied van glascoatings? De opticien in Eindhoven helpt u bij alle oog gerelateerde problemen. Uiteraard ontvangt u een persoonlijk advies over wat voor soort glas bij uw montuur en ogen gewenst is. 

Bij de optiek in Eindhoven kiest u uit diverse stijlvolle zonnebrillen

Steeds meer mensen stappen over naar een stijlvolle merkzonnebril. Deze beschermt uw ogen tijdens uw wintersport of autorit. Te allen tijde is het aan te raden om uw ogen bescherming te bieden tegen uv-straling van de zon. Wenst u een bril met of zonder sterkte? Wat uw voorkeur ook is, bij Optiek Verhoeven in Eindhoven kiest u uit een breed aanbod aan gepolariseerde zonnebrillen. Ga voor vrouwelijk met een montuur van Esprit, voor nonchalant met een montuur van Oakley, voor trendy met een montuur van Ray-Ban of voor tijdloos met een montuur van Tom Ford. Deze merken en meer bieden de opticiens graag aan u aan in de winkel.