Snapfact
Winkelen

Kleine zonnepanelen kopen

Goedkope zonnepanelen online

V&C Trade is een online webshop voor de aankoop van zonnepanelen en accessoires.

Het gaat hem vooral over zonnepanelen die accu’s opladen in uw camper,tuinhuis, boot of caravan.

Werking

Binnen enkele uren wekt u al uw eigen stroom op. De autonome energiesets bieden een opbrengst van 50 tot 130 Watt piek. Met behulp van de juiste accessoires kunt u zelf het vermogen opdrijven. Een bijhorende garantie van twee jaar is inbegrepen.

De opgewekte stroom wordt dus voornamelijk aangewend voor eigen gebruik. Wanneer uw installatie meer energie produceert dan uw verbruikt,kan deze teruglevering worden verrekend.

Betaling en verzending

Bij V&C trade kunt u veilig online betalen. De aangekochte producten worden via PostNL geleverd. DIt betekent een snelle levering binnen enkele dagen. De montage is eenvoudig zelf samen te stellen.

Vragen?

Via de contactpagina kunt u informatie vragen. Men zal snel contact met u opnemen.

 

Over deze webshop:

Deze webshop biedt hoge kwaliteit producten voor een zeer scherp tarief. Ook wordt de webshop door klanten gemiddeld zeer hoog beoordeeld. Indien u op zoek bent naar een goede service, snelle verzending en een lage prijs, dan is het zeker aan te raden om eens de website te bezoeken.

Het uitgebreide assortiment, waar diverse topmerken te vinden zijn, wordt regelmatig geupdate. Op zoek naar een goed assortiment met een goede prijs / kwaliteit verhouding? Zoek niet verder en bezoek de website door op de link onderaan dit artikel te klikken. Indien u vragen heeft met betrekking tot de producten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. De klantenservice staat u graag te woord.

http://www.vctrade.nl