Een maandje geleden heb ik kennis mogen maken met de beste hovenier van Hoorn vind ik zelf. Ik heb het hier over De Noord-Hollandse Tuinman, hij heeft vier weken geleden bij mij de voor- en achtertuin helemaal opgeknapt. Natuurlijk zal ik in deze blog vertellen wat mijn beweegredenen zijn en zal ik mijn mening wat fundament geven. Het is inmiddels zomer en toch vinden de meesten het in die tijd van het jaar wel belangrijk dat de tuin er een beetje verzorgd bij ligt. In dit geval is mijn advies om De Noord-Hollandse Tuinman in te schakelen. Het is een bedrijf wat een aantal mensen in dienst heeft die allen keihard werken om zo snel mogelijk een zo mooi mogelijk resultaat af te leveren.

 

Waarom deze hovenier in Hoorn?

In deze alinea zal ik vertellen waarom ik vind dat juist deze hovenier in Hoorn mijn voorkeur heeft. Ten eerste vind ik dat hij het bij mij super mooi heeft afgeleverd, de jungle die er voorheen lag is veranderd in een prachtig verzorgde tuin, ik sta echt versteld. Het is voor mij ook belangrijk dat alles gebeurd op een manier die aangenaam is. Dit betekent dat er rekening gehouden moet worden met de bewoner, de klant in dit geval en met de buren. Geluidsoverlast is vervelend en werken op schappelijke tijden is ook voor mij wel een eis, De Noord-Hollandse Tuinman houdt hier perfect rekening mee. Deze hoveniers uit Hoorn kennen een hoge mate van fatsoen, dit is vaak niet zo in de branche waarin ze werken, echt iets onderscheidend dus.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over De Noord-Hollandse Tuinman? Neem dan contact met hen op, deze hovenier in Hoorn staat altijd klaar om een bakje koffie te drinken samen terwijl je een rondje loopt door de tuin om te kijken wat er allemaal moet gebeuren. Later maak je een inschatting qua prijs, De Noord-Hollandse Tuinman doet een inschatting over de duur van het project en koppelt hier een prijskaartje aan, jij bent vervolgens degene die het uiteindelijke besluit zal maken.