Ben je op zoek naar mooie houten vloeren in Veenendaal? Een houten vloer is iets wat erg hip is de laatste tijd. Waar we vroeger allemaal plavuizen hadden, is dit allang niet meer zo. Jarenlang is het vooral laminaat geweest en tegenwoordig hebben we het liefst een mooie houten vloer. Toch vinden sommige mensen dit nog steeds lastig. Een houten vloer kan bijvoorbeeld lastig tegen vochtige situaties en dit kan kringen veroorzaken. Vooral met huisdieren of jonge kinderen kan dit lastig zijn. Toch worden er steeds meer dingen bedacht om dit tegen te gaan. Bovendien, hout moet ook een beetje geleefd worden, toch?

Welke houten vloer in Veenendaal

We willen het vandaag gaan hebben over Veenendaal. Ambifloor zit namelijk ook in Veenendaal en dit is een prachtig bedrijf als je denkt over de aanschaf van een houten vloer. Ze hebben veel verschillende houtsoorten in de collectie. Dit is ook belangrijk om te weten voordat je begint aan een houten vloer. Er zijn meerdere soorten hout. Het is niet mogelijk om te zeggen: ‘Ik wil een houten vloer’ zonder te weten welke houtsoort je precies wilt. Het is toch belangrijk om vast te stellen welke sfeer je precies in huis wilt. Daarom is het goed om te weten welke collectie Ambifloor precies heeft. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar een robuuste houtsoort. Deze soort geeft vaak een stoerdere look in het huis en zorgt dus voor een industrieel uiterlijk. Dit kan precies zijn waar je naar op zoek bent. Toch heb je ook iets subtieler. Je kunt bijvoorbeeld mooie subtiele eiken vloeren aanschaffen. Deze zijn ook erg populair en verzekeren toch de huiselijke sfeer.

Ambifloor als leverancier

We hebben al een aantal keer de collectie van Ambifloor benoemd. Deze is erg ruim. Daarnaast is het ook belangrijk om te noemen dat ze al lang mee doen. Ze zitten al jaren in deze business en dat maakt dat ze veel ervaring hebben in dit gebied. Ze hebben momenteel zelfs een speciale actie. Zo krijg je 15% korting bij de aanschaf van een nieuwe vloer. Als je nu nog twijfelt, moet je vooral even een kijkje nemen op de site!