Heb je verhuisplannen? Bespaar jezelf dan veel tijd door GoedkoopVerhuizen in te schakelen. Als je kiest voor GoedkoopVerhuizen, kies je voor kwaliteit en zekerheid. Wij werken met professionele en vriendelijke verhuizers en houden rekening met jouw specifieke wensen.

Alle voordelen op een rij:

  • Zorgeloos verhuizen
  • Een volledige verhuisservice op maat
  • Direct een uitgebreide prijsopgave
  • Regel je verhuizing online
  • Volledig verzekerd via het garantiecertificaat van Erkende Verhuizers
  • Nuts- en kabelaansluitingen gratis meeverhuizen of oversluiten

Wij werken alleen met Erkende Verhuizers

GoedkoopVerhuizen heeft een garantiecertificaat. Daarnaast werken we alleen met een team van Erkende Verhuizers die hun vak verstaan. De verhuizers gaan zorgvuldig met je spullen om. Om beschadiging te voorkomen gebruiken we dekens, spanbanden en stootkussens in de verhuiswagen. Zo komen jouw spullen veilig op het nieuwe adres aan. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan is je inboedel verzekerd tot een bedrag van €100.000.

Verhuizen regel je zelf via onze handige boekingsmethode

Met een verhuisbedrijf is verhuizen een stuk minder stressvol. Schakel dan een verhuisbedrijf uit de buurt in. Wij leveren kwaliteit en zekerheid tegen een aantrekkelijke prijs. Vul het online boekingsformulier in en je krijgt direct een nauwkeurige offerte. Vervolgens kun je binnen een paar eenvoudige stappen je complete verhuizing boeken. Dan kun je je daarna weer concentreren op de leuke dingen van een verhuizing.

Tip: Bekijk eens onze verhuistips!

 

https://www.goedkoopverhuizen.nl/nl-nl/over_ons.aspx