Snapfact
Woning en Tuin

Voordelig bouwen met prefab

Heeft u plannen voor een verbouwing of wellicht zelfs een nieuwe woning? Heeft u dan al eens prefab overwogen voor uw bouwproject? Prefab staat voor prefabricage, wat betekent dat alle onderdelen al in een fabriek op maat worden gemaakt. Ook worden ze gedeeltelijk in elkaar gezet. Dit is niet alleen een snelle manier van bouwen, maar ook erg economisch. Prefab woningen worden ook wel containerwoningen genoemd. Ze worden namelijk op basis van een staalconstructie gemaakt. Dit klinkt wellicht niet geschikt voor een gezellige woning. Zoals u kunt zien op www.prefabwoning.net, is niets minder waar! Na de afwerking van de buitenkant zal niets er meer op wijzen dat het fundament van dit huis een containerwoning is.

Oneindige mogelijkheden

Bouwen met geprefabriceerde onderdelen heeft oneindig veel mogelijkheden. Zo kunt u denken aan een klein huisje in de tuin waar u gereedschap en andere spullen kunt bewaren. Dit is echter de meest simpele optie. U kunt er namelijk ook voor kiezen om het huisje te isoleren en een stijlvolle afwerking aan de buitenzijde te laten plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met hout of steenstrips. Op www.prefabwoning.net vindt u foto’s van deze veelzijdige manier van bouwen. Laat u inspireren!

Heeft u plannen voor een verbouwing of wellicht zelfs een nieuwe woning? Heeft u dan al eens prefab overwogen voor uw bouwproject? Prefab staat voor prefabricage, wat betekent dat alle onderdelen al in een fabriek op maat worden gemaakt. Ook worden ze gedeeltelijk in elkaar gezet. Dit is niet alleen een snelle manier van bouwen

http://www.prefabwoning.net/mantelzorgwoning-de-tuin/