Je wilt graag je eigen website beginnen, maar hebt geen idee hoe je dit kunt realiseren en of je het goed doet. 
In dit artikel geef ik je een eenvoudige en snelle uitleg hoe jij binnen een aantal minuten je website online kunt zetten op de correcte manier, inclusief de methode om beter gevonden te worden via de zoekmachines.

Je website online zetten kan heel eenvoudig. Je hoeft geen programmeerkennis te hebben om te starten met je website, zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig gebruik maken van de gratis software: WordPress. Met behulp van WordPress kun je je website binnen 5 minuten installeren. (Hiervoor gebruikt met een functie die aangeboden wordt bij de webhosters: Installatron) Met een aantal klikken heb jij je website online staan.

Ok, je WordPress website staat online, wat nu?
Het is belangrijk dat je de plugin van Yoast installeert: “WordPress SEO”. Met behulp van deze plugin maak je iedere pagina, titels en metabeschrijvingen uniek en zorg je dat je gemakkelijker gevonden wordt op diverse zoektermen in Google.

Het is belangrijk dat je direct met de juiste basis begint zo voorkom je dat je achteraf nog weer alle pagina’s langs moet gaan en deze moet gaan SEO-optimaliseren. Wil je meer weten over SEO en vindbaarheid dan kunt u een volledige SEO check uitvoeren aan de hand van diverse SEO-tips. Voor meer informatie gaat u naar onze website door te klikken op 1 van de links in dit artikel.

https://www.antagonist.nl/blog/2013/08/seo-handleiding-voor-wordpress/