Snapfact
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een nieuw kunstgebit

Het krijgen van een kunstgebit is vaak een noodzakelijk kwaad. Verslechtering van de eigen tanden kan leiden tot infecties en tandbederf. Ook het missen van tanden is een reden om te kiezen voor een kunstgebit. Daarnaast kan het zijn dat uw huidige kunstgebit aan vervanging toe is. Wanneer u uw gebit al meer dan 5 jaar heeft, het te groot lijkt en u irritaties ervaart, is het belangrijk om een nieuw gebit te laten maken. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een nieuw kunstgebit en waar moet op gelet worden?

Minder kans op infecties en ontstekingen

Oude tanden kunnen rotten en tandbederf kan leiden tot grotere ontstekingen. Daarnaast kunnen etensresten makkelijk achterblijven waardoor verdere achteruitgang van het gebit ontstaat. Met een kunstgebit is dit risico heel beperkt. Het gebit en de mond zijn makkelijker schoon te maken en te houden. Wanneer u het gebit ‘s nachts veilig in een bakje opbergt, zult u het gebit ook lang onbeschadigd houden waardoor u er langer plezier van heeft.

Normaal kunnen lachen en eten

Een nieuw kunstgebit zorgt ervoor dat u weer normaal kunt eten en uw lach kunt laten zien. Schaamte vanwege de staat van uw oude gebit kan plaats maken voor een stralende glimlach!. Daarnaast kunt u met een nieuw kunstgebit ook weer genieten van al uw favoriete gerechten.  Hoewel u in het begin waarschijnlijk even moet wennen, zult u snel de voordelen ervan ervaren.

Gemakkelijk een nieuw gebit

Wanneer u vanwege deze voordelen – of andere redenen – toch wel graag een nieuw kunstgebit zou willen, is er gelukkig een groot aanbod tandprothesepraktijken die u snel van een nieuw en passend gebit kunnen voorzien. Zo biedt tandprotheticus Bodent zelfs service aan huis aan. Dit geldt niet alleen voor het bezorgen van het gebit maar ook het vervaardigen van het gebit. Dit maakt het krijgen van een nieuw gebit of een vervanging gemakkelijk en laagdrempelig. Daarnaast is bij Bodent ook een goede service als het gaat om reparaties.

 

https://bodentkunstgebit.nl/