Snapfact
Image default
Aanbiedingen

Kärcher-apparaat vervangen of repareren? Lees het hier

 

Bijna iedereen heeft wel een Kärcher apparaat in huis of kent iemand met een Kärcher apparaat. Deze typische geel-zwarte schoonmaak applicaties zijn praktisch en makkelijk in gebruik, kwalitatief uitstekend en er zijn apparaten te vinden voor letterlijk iedere schoonmaakklus. Of je nu op zoek bent naar een stofzuiger, glazenwasser, hogedrukreiniger of stoomreiniger, Kärcher heeft er het perfecte apparaat voor ontwikkeld. Ondanks de uitstekende kwaliteit van de apparaten, kan het natuurlijk voorkomen dat er een onderdeel kwijtraakt of kapotgaat waardoor je het apparaat niet meer kunt gebruiken. Geen stress! In dit artikel leggen we uit wat je het beste kunt doen wanneer zoiets voorvalt zodat je binnen de kortste keren weer plezier hebt van jouw apparatuur.

Verschillende apparaten met verschillende accessoires

De apparaten van Kärcher zijn uitgerust met verschillende functies en kunnen vaak worden uitgebreid met extra accessoires – als u bijvoorbeeld een stofzuiger hebt, kan het praktisch zijn om verschillende hulpstukken te hebben voor verschillende soorten vloerbedekking in uw huis, om deze niet te beschadigen tijdens het schoonmaken. Het zou ook handig zijn om een reserve opzetstuk bij de hand te hebben voor het geval er iets misgaat of voor wanneer je onverhoopt een onderdeel kwijtraakt. Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken wanneer een onderdeel zoekraakt of stukgaat – er zijn altijd vervangende Kärcher onderdelen te koop zodat je snel weer gebruik kunt maken van je schoonmaakapparaat. 

Onderdelen los bestellen

Het is geweldig om te weten dat je een Kärcher-machine gemakkelijk zelf kunt repareren, met behulp van een verscheidenheid aan merk- en imitatieonderdelen. Het repareren van een apparaat is niet alleen een duurzame en milieuvriendelijke keuze, het is ook een stuk beter voor de portemonnee. In termen van kwaliteit zijn imitatieonderdelen bijna gelijk aan authentieke Kärcher-onderdelen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het inleveren van kwaliteit wanneer je kiest voor een goedkopere optie. Bij Fixpart.com, is er een breed scala van Kärcher onderdelen op voorraad, zodat je het gewenste onderdeel al binnen drie werkdagen geleverd kunt krijgen.

https://fixpart.nl/nl/appliances/karcher-onderdelen-en-accessoires