Snapfact
Image default
Aanbiedingen

Welke tv komt in jouw dromen voor?

 Welke tv komt in jouw dromen voor?

 

Zit je er thuis aan te denken om eens te oriënteren in een potentiele nieuwe tv? Dan kan het lezen van deze blog je helpen bij het maken van de juiste keuze! Op de website van Piest vind je al gauw verschillende eigenschappen waaraan je kunt denken bij de keuze van je nieuwe tv. Wij kunnen ons voorstellen dat het fijn is om te weten wat nou belangrijke punten zijn bij het kiezen van een televisie. Lees verder voor informatie over de onderscheidende factoren en vergelijk!

 

Een televisie die bij je past

Welke tv er bij jou past hangt van een aantal factoren af. De afmetingen van het beeldscherm bijvoorbeeld, het verbruik in energie en de beeldkwaliteit. Het is maar de vraag wat jij nou belangrijk vindt tijdens het tv kijken. Daarnaast speelt het mee hoeveel jij wil uitgeven aan een nieuwe televisie. Ook adviseren wij altijd te denken aan de ruimte waar de tv uiteindelijk komt te staan. Vaak is het mooi als het beeldscherm een beetje in verhouding is met die ruimte. 

 

De eisen van jouw ideale tv

Ga eens bij jezelf na aan welke eisen jouw ideale televisie moet voldoen. Iedere tv-uitvoering heeft namelijk specifieke kenmerken. Klik hier voor een overzicht van Piest. Je vindt al gauw verschillende eigenschappen waaraan je kunt denken bij de keuze van je nieuwe tv. Denk aan de keuze in beeldkwaliteit, een energielabel van A tot G, Smart Televisies en tv’s die verschillen in afmeting.  

 

Beeld & geluid

Een HDR-televisie geeft naast mooie kleuren ook fantastisch geluid af. Door de diepe schaduwen en levensechte kleuren met dit type tv bereik je een absoluut bioscoopeffect. Hiermee haal jij een echte bioscoop naar je eigen woonkamer. Je kunt dit type herkennen aan de termen Dolby surround en Dolby Atmos. Het type beeld van je nieuwe tv wordt bepaald door de resolutie van een scherm. Hoe hoger de resolutie is, hoe meer details er weergegeven worden. Je kunt je misschien wel voorstellen dat een resolutie van 4K of zelfs 8K een levensecht beeld oplevert. We adviseren om eens stil te staan bij wat voor jou waarde toevoegt en hier je keuze op te baseren.

https://www.piest.nl/