Snapfact
Zakelijke dienstverlening

Een soepel arbeidsdeskundig onderzoek

Arbeidsdeskundig onderzoek heeft mij als werkgever echt enorm geholpen. Ik ben erg te spreken over de aanpak van AdXpert, zij waren continu open en eerlijk tijdens het hele proces. Ook heb ik geen enkele keer gemerkt dat zij meer naar een kant leunen. Wij als bedrijf zijn ons op een gegeven moment gaan focussen op mogelijkheden die te maken hadden met arbeidsdeskundig onderzoek. Een medewerker van ons was namelijk langdurig ziek en er zat maar geen schot in de zaak. Wij wilden graag weten waar we aan toe waren en besloten om te kijken naar alle verschillende mogelijkheden. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij AdXpert, waarmee wij nu nog steeds echt ontzettend blij zijn.

Geen moment spijt van het arbeidsdeskundig onderzoek

Het arbeidsdeskundig onderzoek ging erg soepel en op de werkvloer hebben wij hier geen moment last van gehad. Ook ging alles erg snel en ging er niet heel veel tijd overheen, hierdoor wisten wij erg snel waar wij aan toe waren en dit hielp ons in het proces om meer naar de toekomst te kijken. AdXpert had ons al beloofd om binnen vijf werkdagen na onze aanvraag, langs te komen. Wij vonden dit erg goed klinken, maar waren in eerste instantie nog best optimistisch. Wij wisten niet zo goed in hoeverre wij AdXpert echt konden vertrouwen, doordat wij nog nooit met dit bedrijf hadden gewerkt.

Erg betrouwbaar

Wij besloten om in gesprek te gaan met AdXpert om alle mogelijkheden te bespreken. Al snel kwamen wij als directie tot de conclusie dat AdXpert erg betrouwbaar en professioneel was. Daarom besloten wij om in zee te gaan met dit bedrijf, en tot op de dag van vandaag hebben wij nog geen moment spijt gehad van deze keuze! Het rapport viel ook, zoals beloofd, vijf werkdagen na onze aanvraag bij ons op de deurmat. Wij kregen toen meteen ontzettend veel antwoorden op allerlei vragen die wij hadden over het terugkeerproces van onze werknemer. Klik hier >>

Geen moment spijt van gehad

Een arbeidsdeskundig onderzoek van AdXpert is zeker aan te raden. Wij zijn erg verrast door de professionaliteit en de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Zij komen elke keer weer hun afspraken na en zijn erg fijn om mee te werken! Bekijk de website voor meer informatie.