Snapfact
Image default
Aanbiedingen

Een deskundig lichtplan laten maken

Al langere tijd wilden wij een lichtplan laten maken. Wij wisten echter niet goed hoe wij dit het beste konden aanpakken en wie wij hiervoor moesten benaderen. Wij zijn toen gaan kijken op internet naar de verschillende mogelijkheden voor het laten maken van een lichtplan. De website van Lichtkunde Advies sprak ons erg aan en vonden wij zeer boeiend. Wij zijn gaan kijken op de website naar de verschillende mogelijkheden voor het laten maken van een lichtplan. Uiteindelijk hebben wij contact opgenomen met Jaco. Hij is degene die de lichtplannen namens Lichtkunde Advies maakt. Jaco vertelde ons wat de mogelijkheden waren voor het laten maken van een lichtplan en uiteindelijk zijn wij erg tevreden met het resultaat.

 

Blij dat wij zijn overgehaald om een lichtplan te laten maken

 

In eerste instantie wilden wij geen lichtplan laten maken. Het leek ons erg onnozel en wij zagen in eerste instantie niet het nut ervan in. Uiteindelijk zijn wij toch overstag gegaan doordat vrienden van ons dit zeer erg adviseerden. Zij hadden ook een lichtplan laten maken en vonden het een erg goede investering. Wij wilden graag een lichtplan laten maken als basis voor onze verbouwing. Het was namelijk ons doel om de ruimte die wij gingen verbouwen, een stuk sfeervoller te laten lijken. Wij waren ervan overtuigd dat wij door goed gebruik te maken van licht, een prachtige sfeer konden creëren in onze ruimte.

 

Een mooi- en strak lichtplan

 

Toen wij contact hadden opgenomen met Lichtkunde Advies om een lichtplan te laten maken, vertelden zij ons dat ze het liefst erg gestructureerd te werk gingen. Ons sprak dit erg aan en de eerste stap was dat Jaco bij ons langs zou komen. Hij kon dan alles even goed observeren en zo kijken wat de mogelijkheden voor ons huis waren. Ook werden onze wensen en behoeften verzameld, hierna is er begonnen met het ontwikkelen van ons lichtplan. Uiteindelijk kregen wij een erg mooi- en strak lichtplan dat ook technisch goed klopte en uitvoerbaar was. Tot op de dag van vandaag zij wij nog erg tevreden met het lichtplan dat wij hebben laten maken!

 

Blij met het resultaat

 

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een lichtplan? Dan raden wij het zeker aan om een kijkje te nemen op de website van Lichtkunde Advies en contact op te nemen met Jaco. Hij was erg deskundig en heeft ons erg blij gemaakt met het resultaat!