Snapfact
Image default
Aanbiedingen

Zo maak je een bohemian tuin!

Bohemian is helemaal chique. De winkels liggen niet voor niets vol met deze stijlvolle interieur inrichting. Het mooie is dat je deze trend ook kunt toepassen op jouw tuin. Wil jij de tuin graag bohemian inrichten, maar heb je nog wat inspiratie nodig? Lees dan gauw verder.

Kleedjes en kussentjes

Een echte bohemian tuin heeft tuinkleedjes. Het liefst meerdere en soms zelfs over elkaar heen. Deze kleden zijn namelijk geschikt voor buiten en slijten niet snel door regenval. Ze komen in allerlei soorten en maten en geven het dat stukje extra huiselijkheid aan je tuintje of terras. Combineer bijvoorbeeld een vierkant kleed met een rond kleedje. 

Naast kleedjes en kussentjes horen bij een echte boho-stijl natuurlijk ook kussentjes. Het liefst in felle kleurtjes en met veel franjes. Wie Ibiza in huis wil halen, kiest voor felle kleuren en patronen. Wil je het liefst een rustigere uitstraling? Ga dan voor bruintinten of zwart-wit patronen. Een boho-stijl hoeft niet per se druk te zijn namelijk. 

Lichten en lampionnen 

Een echt boho-tuintje is niet compleet zonder een hoop licht om de tuin ‘s avonds net zo gezellig te houden als overdag. Het liefst breng je het echte kampeergevoel naar je tuin door een mooie grote vuurkorf te plaatsen. Geen ruimte voor een vuurkorf? Geen probleem! Met lampjes en lampionnen kun je de tuin net zo gezellig inrichten. Een uitkomst zijn lampjes met solar-verlichting. Die zorgen ervoor dat je de lampen niet zelf hoeft aan te zetten, maar dat ze vanzelf aan gaan zodra het donker genoeg is. Lekker makkelijk!

Hang een schaduwdoek op

Een echte bohemian tuin heeft genoeg zitplekjes om even tot rust te komen. Om een zithoek extra comfortabel te maken, is een beetje schaduw geen gek idee. Een mooie manier om dit te creëren is door een schaduwdoek op te hangen. Schaduwdoeken zijn een mooie manieren om schaduw in de tuin te halen zonder al te veel bouwwerk. Op Schaduwdeal.nl vind je de beste schaduwdoeken voor jouw tuin. Deze zijn prachtig te combineren met bijvoorbeeld lampionnetjes. Zo maak je jouw bohemian tuin helemaal compleet.  https://schaduwdeal.nl