Snapfact
Image default
Auto's en Motoren

Het ontwerpen van uw auto

Wanneer u reclame wilt aanbrengen op uw auto, is het mogelijk om uw auto te laten bestickeren. Met deze stickers kunt u uw merknaam op uw auto zetten. Dit zorgt voor extra naamsbekendheid wanneer u met uw auto de openbare weg opgaat. Door het gebruik van raamstickers is het zelfs mogelijk om logo’s op het raam te plaatsen. Dit is echter alleen mogelijk op de zijramen, omdat de voor- en achterruiten geen (grote) stickers mogen bevatten. Het is mogelijk om de bedrijfsnaam, bedrijfslogo en zelf de gehele huisstijl op uw auto te plaatsen. Het is bewezen dat dit zorgt voor extra contactmomenten. Daarnaast wordt dit gezien als een éénmalige investering, omdat de bestickering vaak jaren blijft zitten. Daarom wordt dit gezien als een zeer effectieve offline marketingtool. Daarnaast bereik je automatisch uw doelgroep in uw omgeving, omdat de auto vaak in de omgeving van het bedrijf rijdt. Hierdoor weet u zeker dat u de goede doelgroep bereikt.

De functie van PPF folie

De PPF folie staat voor Paint Protection Film. Deze folie zorgt voor een extra bescherming van uw auto. Zo wordt de auto beschermd tegen steenslag en krassen. Hierdoor is uw lak ten allen tijden beschermd. Het grootste voordeel van PPF folie is dat deze lak vrijwel onzichtbaar is. Verder vergeelt de folie niet en is het kleur- en vlekbestendig. Het is daarom niet raar dat veel autoliefhebbers voor deze optie gaan, omdat het mogelijk is om de lak te beschermen zonder dat dit goed zichtbaar is.

Hoe werkt een PPF behandeling?

Een auto wordt verplaatst naar een professionele en afgesloten ruimte. In deze ruimte wordt met de juiste belichting gewerkt om te zorgen dat de folie op een juiste manier geplaatst wordt. Allereerst wordt uw auto grondig gereinigd. Zo weet u zeker dat er geen stof of ander vuil onder de folie terecht komt. Daarna wordt de folie op een nauwkeurige manier aangebracht met een rekbare folie, zodat elke hoek van de auto meegepakt kan worden.

Waar kan ik PPF folie aanbrengen?

Het PPF folie aanbrengen kan bij verschillende bedrijven. Het meest logisch is het om een bedrijf in te schakelen die de folie al bij meerdere auto’s heeft aangebracht. Dit kunt u altijd nakijken bij de reviews die een bedrijf krijgt. Wanneer een bedrijf veel goede en betrouwbare reviews heeft, is de kans groot dat klanten tevreden zijn over de service. Daarnaast is het handig om een bedrijf in de buurt te nemen, omdat u op deze manier niet ver hoeft te reizen om de folie aan te laten brengen. Een betrouwbaar bedrijf waar u deze folie kunt aanbrengen is Presto Dimensions. Door de ligging bij grote steden, zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht, is het mogelijk om hier naartoe te rijden voor het laten aanbrengen van de folie.

https://www.prestodimensions.nl/