Snapfact
Image default
Dienstverlening

Reinigen van textiel bij uw wasserette in Amsterdam

Uw textiel kunt u heel eenvoudig laten reinigen bij uw wasserette in Amsterdam. Uw wasserette CityWash weet als geen ander hoe uiteenlopende soorten textiel het beste gereinigd en verzorgd kunnen worden. U wilt immers zo lang mogelijk profijt hebben van al uw kleding, maar uiteraard ook genieten van schoon en gestreken beddengoed. Alle delicate kledingstukken die bovendien niet in een gebruikelijke wasmachine kunnen, behoeven andere methodes voor een grondige reiniging. Alles is mogelijk als u uw kleding brengt naar uw wasserette in Amsterdam. Kledingstukken als maatpakken of stijlvolle blouses worden voor u gereinigd door deze te stomen, in plaats van deze in de wasmachine te doen. Zo weet u zeker dat uw kleding netjes en heel blijft.

Wasinstallaties voor beddengoed

Ook andere soorten textiel, zoals beddengoed, lakens of dekens kunnen niet altijd door uzelf worden gereinigd in een wasmachine van gemiddelde omvang. U doet er dan ook verstandig aan om deze bij uw wasserette in Amsterdam langs te brengen. Hier beschikken ze over grotere fabrieksmachines, die veel grotere stukken textiel op juiste wijze kunnen reinigen. Dergelijke wasinstallaties zijn bij CityWash in Amsterdam beschikbaar en u kunt erop rekenen dat al uw beddengoed netjes en schoon tevoorschijn komt. Bovendien kunnen deze wasgoedstukken door een mangel gehaald worden, waardoor alles strak en kreukvrij wordt. Alles wordt door professionals uitgevoerd voor de beste wasresultaten.

Tijdsbesparing met ophaalservice

Als u denkt dat u alsnog veel tijd kwijt bent met het brengen en afhalen van uw wasgoed, dan heeft u het mis. Bij uw wasserette in Amsterdam kunt u namelijk gebruikmaken van een ophaal- en brengservice, waarbij het vervoer van al uw kleding of beddengoed eenvoudig voor u wordt verzorgd. U hoeft het enkel bij elkaar te brengen en gereed te zetten, waarna het bij u wordt afgehaald. Ook wordt alles weer netjes bij u terugbezorgd.