Snapfact
Internet

Met KPN webmail ben je overal bereikbaar

Surf naar jouw persoonlijke startpagina en start vandaag nog met je Kpn webmail. Zo krijg je overal ter wereld toegang tot jouw e-mail adres en dit functioneert snel met de nieuwste browser versies van Google Chrome, Internet Explorer en Mozilla Firefox.

 

Maak je Kpn webmail aan

Surf via MijnKPN naar de pagina ‘mijn producten’, waar je je persoonlijke Kpn webmail kunt aanmaken. Met je gebruikersnaam en je wachtwoord kan je daarna altijd op elk apparaat met internetverbinding inloggen op je Kpn webmail. Het inlogscherm van de Kpn webmail is trouwens ook voor de volgende producten van KPN: planet.nl, kpnplanet.nl, hetnet.nl, freeler.nl, netmail.nl en wxs.nl.

 

Via e-mail altijd en overal bereikbaar

Het grootste voordeel van de Kpn webmail is dat je vanaf elk apparaat met internetverbinding kunt inloggen. Zo hoef je geen gebruik meer te maken van e-mail programma’s zoals Microsoft Outlook en Apple Mail. Ook via je smartphone en je tablet kan je je Kpn webmail controleren.

 

Op je tablet of smartphone je e-mail controleren

Op de website van KPN kan je op de pagina ‘Toestelhulp’ terecht voor hulp om de Kpn webmail te installeren op je smartphone of je tablet. Je geeft aan over welk toestel je beschikt. Op basis van het merk en het model van je smartphone of je tablet, krijg je de gepaste hulp om je e-mail op je toestel te installeren.

 

KPN webmail wachtwoord kwijt?

Je hebt het vast al eens meegemaakt dat je plots je wachtwoord voor je e-mail account volledig kwijt bent. Als je thuis bent, kan je je wachtwoord makkelijk resetten via https://cscmail.kpnmail.nl/wachtwoordreset/. Ben je niet thuis of lukt het niet via deze link? Dan kan je altijd contact opnemen met de servicelijn van KPN op het gratis nummer 0800-0402. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een nieuw wachtwoord per brief.

https://nl.wikipedia.org/wiki/E-mail