Snapfact
Image default
Sport

Personal trainer worden? Ontdek de ins & outs tijdens de opleiding!

Ben je op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging waarin je echt het verschil kunt maken voor heel veel mensen? Ben je sportief en geïnteresseerd in gezonde voeding? Vind je geluk in het begeleiden van mensen op weg naar ambitieuze doelen? Dan is personal trainer worden vast en zeker iets voor jou.

We dompelen je graag even onder in de opleiding en het beroep.

Wat doet een personal trainer?

Een personal trainer is eigenlijk een erg veelzijdige coach. Het opstellen van trainings- en voedingsschema’s, het begeleiden van trainingen, het opvolgen van de verschillende trajecten en het motiveren van cliënten zijn alvast enkele van de belangrijkste taken. Mensen die een personal trainer onder de arm nemen, doen dit in het volste vertrouwen en verwachten dan ook heel veel. Aan de personal trainer om die verwachtingen in te lossen.

Hoe word je personal trainer?

Niemand, hoe sportief ook, zou zich zomaar personal trainer mogen noemen. Het vergt een doorgedreven opleiding om de mensen die een beroep op je doen op de best mogelijke manier te kunnen begeleiden.

De NASM pt opleiding bij Sport-people.nl geeft je alle kennis, alle tools en alle inzichten die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen en om het verschil te kunnen maken met de overvloedige concurrentie die je zult ondervinden. Van het uitvoeren van testen en metingen, over het voeren van intakegesprekken tot het uitwerken van professionele trainings- en voedingsschema’s, je zult het allemaal stap voor stap leren van de beste en meest ervaren lesgevers.

Heb je de opleiding met succes voltooid? Dan mag je terecht trots zijn op deze Europees erkende EREPS level 4 titel die je hebt binnen gehaald. Geef nu toe, als jij zelf in zee gaat met een coach, wil je toch ook alleen maar het beste? Dat is voor de mensen die jij zult begeleiden niet anders.

Ook jij kunt mensen helpen!

Door het volgen van de NASM pt opleiding bij Sport-people.nl kun je niet alleen jouw professionele dromen realiseren, je doet er ook de kennis op die nodig is om het leven van zoveel mensen te veranderen. Door jouw professionele en enthousiaste begeleiding zullen mensen eindelijk hun lang gekoesterde dromen op sportief vlak kunnen verwezenlijken en zal hun algemene gezondheid er enorm op vooruit gaan. 

Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor de opleiding en sta ervan versteld welke impact jij kunt hebben.