Vouwgordijnen online bestellen.

Voorheen werd de raamdecoratie altijd gekocht bij de traditionele woningstoffeerder maar tegenwoordig kopen mensen steeds vaker de raamdecoratie online. Deze ontwikkeling heeft natuurlijk meerdere redenen, de voornaamste reden is dat het online shoppen steeds meer in trek is. Men kan zonder parkeerplaats te zoeken een website bezoeken en dit 24 uur per dag. Waar de woningstoffeerder vroegen zich kon onderscheden door kennis en een groot aanbod zijn er steeds meer webshops die zich specialiseren in de raamdecoratie en vaak de traditionele winkel al ver voorbij is.

Zo is het ook mogelijk om vouwgordijnen online te bestellen. er zijn vele webshops die actief zijn in de vouwgordijnen, waar de ene zich richt op de kwaliteit probeert de ander zich te onderscheiden door de laagste prijs. maar de gemiddelde consument is vooral op zoek naar het best passende product voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. De goedkoopste aanbieder is zelden de beste aanbieder en de duurste aanbieder is niet altijd de beste aanbieder. Zo onderscheidt BlindDesign zich in de markt door een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

BlindDesign heeft een webshop die het mogelijk maakt om vouwgordijnen online bestellen. de eerste stap online is dat u zich gaat oriënteren wat u mooi vindt of wat u specifiek zoekt. Zo heeft BlindDesign een fotogalerij met vouwgordijnen waar u inspiratie op kunt doen aan de hand van werkelijk geleverde opdrachten. De volgende stap is stofstalen bestellen, deze kunt u kosteloos bestellen en zo kunt u goed de juiste kleur en stof bepalen. Met de inmeetinstructie erbij is het vrij eenvoudig om de maten van de ramen op te meten. Op basis van die maten kunt u stapsgewijs uw vouwgordijn samenstellen zoals u dat wenst. Waar bij de meeste woningstoffeerders een levertijd van 4 weken gehanteerd wordt is BlindDesign in staat om met 6-7 werkdagen de bestelling te versturen. Dit is mogelijk omdat zij de productie gewoon in Nederland hebben en een modern machine park gebruiken.

 

https://blinddesign.nl