Snapfact
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor procesverbetering binnen uw organisatie met deze vijf stappen

Heeft u te maken met een gebrekkige voorraad, waardoor uw productieproces gehinderd wordt? Dan is het tijd om een specialist in de arm te nemen die uw logistieke processen kan optimaliseren. Kangaroo specialiseert zich in procesverbetering door middel van een platform dat is voorzien van real-time innovatieve technologie. In vijf stappen ervaart u met dit platform orde en efficiëntie op de werkvloer. U laat uw volledige logistieke proces uit handen nemen, zonder daarbij uw vaste leveranciers te verliezen.

In een online portaal kunt u uw voorraad monitoren of zendingen wijzigen

Het logistieke platform dat door Kangaroo geïmplementeerd wordt, werkt in een aantal stappen die volledig op elkaar zijn afgestemd. Eerst wordt uw voorraad geoptimaliseerd door middel van gekleurde magazijnbakken met een scanbare tag. Deze tag geeft u inzicht in de locatie en inhoud van de bak. Wanneer een bak leeg is, wordt deze in de supply box van Kangaroo geplaatst. Ook staat er gelijk een tweede, nieuwe bak klaar (two-bin principe). De lege boxen worden gescand, waarna de artikelen worden besteld bij uw vaste leveranciers. Deze goederen worden in ontvangst genomen op het hoofdkwartier van Kangaroo, waar deze gebundeld worden tot één levering. Het team verwerkt dan direct het afval, waardoor u hier geen last meer van heeft op de werkvloer. Als laatste levert een vaste chauffeur uw goederen op een vast tijdstip op uw locatie. Wilt u tussentijds uw voorraad monitoren of een zending wijzigen? Dan doet u dit eenvoudig in het online portaal dat real-time inzicht geeft in uw goederen.

Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie

Om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden, bezoekt u de website of neemt u contact op met het team van Kangaroo. De specialisten kunnen u meer vertellen over de voordelen tijdens een presentatie. Op de website kunt u ook direct berekenen hoeveel u kunt besparen met de implementatie van dit platform.

https://www.kangaroo.nl/