Snapfact
Image default
Banen en opleidingen

Volg nu een bhv-cursus in regio Amsterdam

Wilt u een bhv-cursus doen in de omgeving van Amsterdam? Dan bent u bij ProFhire aan het juiste adres. Deze experts in bhv-cursussen is gelegen het Velserbroek. U kunt uw bhv-cursus in Velserbroek volgen, maar dat kan ook op uw eigen locatie. Om een bhv-cursus op locatie te doen, zijn er minimaal 6 personen nodig. Dit kan erg handig zijn wanneer er slechts enkele werknemers een cursus willen doen en zo kunt u eenvoudig reistijd besparen.

Vier verschillende bhv-cursussen in regio Amsterdam

ProFhire heeft een aanbod van vier verschillende bhv-cursussen. Er is dus altijd wel een bhv-cursus bij deze specialist uit de omgeving van Amsterdam die op uw wensen aansluit. U kunt namelijk kiezen voor de basiscursus bhv, een herhalingscursus bhv, de cursus tot ploegleider bhv en de cursus tot coördinator/hoofd bhv. Het is belangrijk dat u niet slechts bhv’ers binnen uw bedrijf heeft, maar ook een ploegleider en een coördinator. Zij zorgen er namelijk voor dat alles in goede banen wordt geleid, omdat ze precies weten hoe een perfecte evacuatie geleid moet worden. Verder moeten zij er ook voor zorgen dat de voorraad aan veiligheidsmiddelen altijd op peil is. De rol van ploegleider en coördinator kan ook door één persoon gevuld worden, mocht u niet zoveel mensen binnen uw organisatie hebben of mochten er niet genoeg mensen zijn die deze rollen willen vervullen. 

Les van gedreven docenten

De drijfveer van ProFhire is het ondersteunen van organisaties, bedrijven en culturele instellingen op weg naar een integraal veiligheidsbeleid. Met behulp van theatertechniek en gedreven docenten wordt er zo realistisch en praktijkgericht mogelijk lesgegeven. Daarnaast wordt er uiteraard maatwerk geleverd op de bedrijfsspecifieke kenmerken en risico’s. Alle medewerkers zetten zich in voor de hoogst haalbare kwaliteit. De docenten komen allemaal uit de praktijk. Denk hierbij aan brandweerinstructeurs en docenten met een achtergrond als ambulanceverpleegkundige. Alle docenten hebben een didactische opleiding tot bevoegd instructeur gevolgd. 

Kies uit een grote verscheidenheid van diensten

ProFhire is de totaalleverancier van integrale veiligheid. Het bedrijf levert een grote verscheidenheid van diensten aan. Altijd met de mogelijkheid om dit specifiek voor uw organisatie, bedrijf of situatie met maatwerk aan te leveren. Alleen zo zijn u en uw medewerkers volledig op de hoogte van alle risico’s en gevaren op de werkvloer en kan er zo gestreefd worden naar een optimale integrale veiligheid. U kunt bij deze specialist uit regio Amsterdam dus veel meer dan enkel een bhv-cursus volgen.

https://www.profhire.nl/bhv-cursus-amsterdam/

Gerelateerde artikelen

Hypotheekacceptant

MS Office migratietrainingen

Java ontwikkelaar Den Haag