Snapfact
Image default
Banen en opleidingen

Vertegenwoordiger

In deze functie werk je bij een landelijke glasvezelnetwerkaanbieder. De aanbieder richt zich op de zakelijke markt, met name op bedrijventerreinen waar geen glasvezelnetwerk aanwezig is, onder meer het bepalen van de vraag van het bedrijf naar glasvezelnetwerken. Om dit te doen, moet u een korte vragenlijst houden met de besluitvormers in uw bedrijf.

Jobomschrijving

In deze functie werk je bij een landelijke glasvezelnetwerkaanbieder. De aanbieder richt zich op de zakelijke markt, voornamelijk op bedrijventerreinen waar geen glasvezelnetwerk aanwezig is. Uw activiteiten omvatten het bepalen van de behoeften van het bedrijf aan glasvezelnetwerken. Om dit te doen, moet u een korte vragenlijst houden met de mensen in het bedrijf die de beslissing hebben genomen. Bij interesse kan het bedrijf zich direct aanmelden of vervolggesprekken plannen. Dit vervolggesprek kunt u ook zelf voeren. Je introduceert de voordelen van glasvezel in detail en het doel is om klanten te laten registreren. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door voldoende registratie. Wij zijn op zoek naar commerciële en slagvaardige kandidaten. Is uw zelfstandigheid een uitdaging voor u, komt u zonder afspraak langs bij het bedrijf? Beschik je over voldoende zakelijke en communicatieve vaardigheden om bedrijven in het toekomstige netwerk aan te trekken? Reageer onmiddellijk. De functie kan zowel fulltime als parttime zijn. Wij zoeken kandidaten die 24 tot 40 uur per week wachten. Deze werkzaamheden vinden plaats tijdens kantooruren. Wij zoeken kandidaten woonachtig in de regio Almere. Wij zoeken kandidaten met verkoop- en / of buitendienstervaring. Je kunt ook zelfstandig werken en hebt contact met het nieuwe bedrijf. U bent een ondernemer, maar u bent niet behulpzaam en u weet hoe u een deal moet sluiten. Doelen dagen je uit om er meer uit te halen.

Overige

We bieden commercieel uitdagende banen in bedrijven met concurrerende salarissen en een snelle ontwikkeling van bedrijfswagens. De verdeling is voor onbepaalde tijd.

https://www.vindazo.nl/keywords/vertegenwoordiger.html