Snapfact
Image default
Aanbiedingen

Top 10 beoordeling van gratis fotobestanden

Inhoud zonder illustraties ziet er altijd slechter uit en promoot erger. Elke moderne website moet allerlei soorten inhoud bevatten, vooral unieke afbeeldingen. U moet begrijpen dat als grafische afbeeldingen van internet op uw website worden gepubliceerd, niemand het auteursrecht kan schenden. Om deze reden kunt u het beste gebruik maken van foto-stockdiensten. Gewoonlijk staat de overeenkomst over het gebruik van dergelijke diensten het gratis downloaden van afbeeldingen toe naar eigen goeddunken.

1) Pixabay.com

Bevat ongeveer een miljoen gratis beschikbare, niet-auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen. Deze fotocollectie kenmerkt zich door het feit dat je daar elk formaat van de foto kunt kiezen om te downloaden zonder registratie.

2) Dreamstime.com

Het kan een shareware photo stock worden genoemd. Meer dan veertig miljoen afbeeldingen met een steeds groter aantal (enkele duizenden per dag) met de mogelijkheid om ze gratis te downloaden. Er staan ​​zelfs korte video’s op de site. Om iets van Dreamstime.com te downloaden, moet u inloggen. Deze stockfoto is geschikt voor iedereen die met afbeeldingen te maken heeft.

3) Freerangestock.com

Een handige fotocollectie van hoge kwaliteit met afbeeldingen met een zeer goede resolutie. Om daar bestanden te downloaden, is een eenvoudige registratie vereist. U kunt de gedownloade afbeeldingen voor elk doel gebruiken.

4) Freeimages.com

Meer dan 400 duizend bestanden onderverdeeld in thematische categorieën met toegang tot gratis download. In de versie kun je afbeeldingen zoeken op trefwoorden, er is een premium-sectie waar je betaalde afbeeldingen kunt kopen als dat nodig is.

5) Splitshire.com

Dit project bevat onconventionele en nogal interessante foto’s van de fotograaf. De bestanden hebben een hoge resolutie, zoeken op tags en categorieën is beschikbaar. De auteur mag de inhoud gebruiken voor commerciële en persoonlijke doeleinden. Het is verboden deze foto’s te verkopen en te plaatsen op sites die de wet overtreden en geweld promoten.

6) Unsplash.com

De site bevat veel gratis mooie foto’s. Registratie is niet vereist en navigatie is een van de handigste: zoeken op categorie en naam. Elke dag verschijnen er 10 nieuwe foto’s op deze site. Gebruik van afbeeldingen is toegestaan ​​voor commerciële doeleinden, toegang om te downloaden is gratis.

7) Freedigitalphotos.net

Een zeer populaire fotocollectie met een enorme database met afbeeldingen. Het maakt het mogelijk om alle bestanden die erop staan ​​voor elk doel te gebruiken. Het enige en belangrijke nadeel voor sommigen is dat alleen kleine afbeeldingen gratis kunnen worden gedownload. Als u meer toestemming nodig heeft, moet u betalen voor de mogelijkheid om het te kopen.

8) Stocksnap.io

Mooie Freeware-stock met afbeeldingen van hoge kwaliteit en resolutie. U heeft geen toestemming nodig om de foto’s van daaruit te gebruiken voor persoonlijke en commerciële doeleinden. De service heeft onder andere een eigen gratis online grafische editor.

9) Stokpic.com

Een project met een grote hoeveelheid kwaliteitsinhoud, onderverdeeld in categorieën. Er is een zoekbalk, een sectie met nieuw geüploade foto’s, uitgelichte afbeeldingen, enz. Het voldoet volledig aan de wensen van de ontwerper en webmaster.

10) Morguefile.com

Hulp voor creatieve mensen van creatieve mensen. Ondanks attributie mag elke afbeelding worden gebruikt voor persoonlijke en commerciële doeleinden. De dienst is een soort sociaal netwerk voor fotografen, waar je foto’s kunt delen en zelfs leuk kunt vinden.

Foto-aandelen helpen gemakkelijk om te gaan met het vullen van sites met grafische afbeeldingen van hoge kwaliteit, als de eigenaren niet in staat zijn om inhoud te kopen of het zelf te doen, fotografen inhuren.

 

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com

BE: +32 499 41 46 24

Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

website maken prijs

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html