Snapfact
Image default
Banen en opleidingen

Bijbaan als Begeleider Wonen Complex

Functie

Wil je tijdens je studie werken in de gehandicaptenzorg? Dit is jouw kans om werkervaring op te doen! Wil je dit soort ervaring opdoen in een professioneel team dat behulpzaam is? Wil je werken met uitdagende doelgroepen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! ……. Laten we eerlijk zijn, dit is ook geweldig voor je cv!

Wat ga je doen

Je werkt als woonbegeleider in een complex. In deze functie speel je een belangrijke rol in het leven van de klant. U kunt begeleiding en ondersteuning bieden bij dagelijkse activiteiten volgens de vastgestelde richtlijnen in uw persoonlijk plan. Voor klanten met gedragsproblemen is ons uitgangspunt om zo normaal mogelijke leefomstandigheden te creëren. Vaak kom je onverwachte situaties tegen. Degradatie is op handen. Ondersteuning is vooral op individueel niveau, maar je kunt ook het groepsproces overzien.

In deze omgeving kom je werken

Je gaat werken bij Steizelwijk 7, een woning in woonpark De Donksbergen in Duizel. In een mooi huis is iedereen uniek en kan hij zichzelf zijn. In Steenselwijk 7 wonen 7 volwassen klanten. De cliënt heeft een ernstige verstandelijke beperking. Naast een verstandelijke beperking hebben ze ook te maken met andere problemen, zoals gedragsproblemen, psychiatrisch syndroom en autisme.

Vanuit de cliënt

Wat we nodig hebben, zijn mensen die duidelijkheid, structuur en veiligheid kunnen bieden. Dit betekent dat voorspelbaarheid en een basishouding van kalmte belangrijk voor ons zijn. Als het ons aan veiligheid ontbreekt en de controle verliezen, durf je actie te ondernemen. We vonden natuurlijk dat het creëren van een goede sfeer vol humor en plezier erg belangrijk is!

Vanuit het team

We zijn een zorgzaam team en werken graag samen met klanten. We zijn op zoek naar een positieve en enthousiaste collega, wiens schoenen onwrikbaar zijn. We bieden je veel leerruimte en lossen de problemen op die nog voor je bestaan.

We werken

Volg het rooster. De werktijden zijn onregelmatig, inclusief alle diensten tussen ongeveer 07.00 uur en 22.00 uur. Vooral in het weekend en ’s avonds hebben we uw hulp nodig. De planning wordt vooraf bepaald en onderhandeld.

Wat bieden we jou

Je werkt in een vast team, waar je leerruimte krijgt.

Prettige werkomgeving in een tussen de andere woningen gelegen woning in het clustercomplex. Dit maakt het gemakkelijk om te vertrouwen op collega’s van andere teams.

Goed salaris.

Door de diversiteit en dynamiek van klantvraagstukken is geen dag hetzelfde. Dit levert je veel nieuwe werk- en leerervaringen op.

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Daarnaast werken we binnen Lunet Zorg aan het verbeteren van het zelfsturend vermogen van het team. Je bent medeverantwoordelijk voor het in- en uitstappen van het gezin, de uitvoering van persoonlijke plannen en schema’s. Hartelijk dank voor uw inbreng.

Lunet Zorg biedt een breed scala aan cursussen en besteedt veel aandacht aan training en vakkennisverbetering voor doelgroepen.

Dienstverband

Het gaat om een ​​contract van ongeveer 7-18 uur per week, waarover kan worden onderhandeld. Dus als je meer of minder tijd wilt werken, is dat zeker mogelijk. Voor externe kandidaten starten we met een jaarcontract en als het normaal kan functioneren, wordt dit omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden

De “CAO voor mensen met een handicap” is van toepassing. Volgens FWG 3.0 is de functie ingedeeld in 40 niveaus en bedraagt ​​het maximale maandsalaris 2.902 euro exclusief onregelmatige vergoedingen. Daarnaast ontvang je in mei 8% vakantiegeld en in december 8,33% eindejaarsuitkering. Lunet care biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van het softwarepakket Lunet care Plus, waarmee op een fiscaal vriendelijke manier bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden kunnen worden uitgewisseld.

Jouw profiel

Ben je zelfverzekerd en durf je actie te ondernemen als dat nodig is? Heeft u klantervaring met betrekking tot complexe zorgvraagstukken, of wilt u deze kennis opdoen? Heb je ook een diploma verpleegkunde en welzijn niveau 3 of zit je in het laatste 4e leerjaar? Dit is jouw job!

Nauwe samenwerking, klantgericht, zelfstandig werken, in staat zich aan te passen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), contact houden

Vul medische administratieve documenten in om informatie uit te wisselen met verschillende stakeholders, bespreek de toestand van mensen die zorg nodig hebben (ongemakkelijk voelen, tevreden voelen …), verwijs naar dokters, maatschappelijk werkers, … de leefomgeving van de mensen wordt bepaald Verpleegkundige behoeften, identificatie van moeilijkheden en kansen, verstrekking van hygiëne- en comfortzorg, verstrekking van medici*nen of controle van mensen met verpleegkundige behoeften om deze medici*nen te gebruiken, hulp bij dagelijkse activiteiten, signalering van veranderingen in de toestand van mensen met verpleegkundige behoeften en waarschuwend personeel

De derde graad van het algemeen secundair onderwijs (ASO3)

https://www.vindazo.be/vacatures/bijbaan.html