Snapfact
Image default
Mode en Kleding

Leren rugzakken voor vrouwen

Vrouwen zijn echte rugzakfans en gebruiken een leren rugzak als slimme allrounder bij het winkelen, op de universiteit of op reis. Rugzakken zijn gemakkelijk op de rug en bergen laptop, make-up tas of kampeeruitrusting op. Bijzonder trendy: damesrugzakken van soepel leder. Leren rugzakken (zo worden ook leren rugzakken genoemd) zijn robuust, trendy en elegant.

Veel modellen van kunststof worden na korte tijd lelijk. Een leren damesrugzak met gebruikssporen is daarentegen een trendy item met een individueel tintje. Damesrugzakken zijn praktische metgezellen in eersteklas kwaliteit – of het nu gaat om een reis naar de stad of een reis naar het platteland.

De damesrugzak van leer biedt voldoende ruimte voor alle accessoires zoals een bril, mobiele telefoon, boeken, tablet of laptop. De leren damesrugzak is min of meer de comfortabelere tegenhanger van de leren handtas, die meestal wat beperkt in volume is. Bovendien is een van de onderscheidende kenmerken van de handtas de meer variabele draagmogelijkheid over handvatten of over 2 schouders, zodat hij zelfs bij een volledig lederen rugzak nog comfortabel op de schouders zit. Zware handtassen daarentegen kunnen gemakkelijker van de schouder glijden.

Het leer dat in veel damesrugzakken wordt gebruikt is slijtvast en houdt de rugzak aan de binnenkant droog en zorgt voor relatief constante temperaturen in de rugzak gedurende een relatief lange tijd. Zo wordt de laptop niet warm of wordt de chocolade niet te zacht als het buiten warm wordt.

Gerelateerde artikelen

Zo belangrijk is voldoende bewegen

Sporthorloges steeds populairder

De dames teenslippers van Havaianas