Snapfact
Image default
Mode en Kleding

De dames teenslippers van Havaianas

Het paradijs is waar je het maakt, en er doorheen lopen met een paar Havaianas dames teenslippers aan maakt het nog beter. Zonder af te zien van het ultieme comfort, waarmee Havaianas zijn gecreëerd, zijn de modellen geëvolueerd en aangepast aan de smaak en omstandigheden van elk individu, van reizigers, sportvrouwen, beroemdheden, modellen en nog veel meer.

Daarmee bewijst de Havaianas Brasil vrouwencollectie dat comfort niet hoeft te concurreren met design en dat er voor elke gelegenheid en voor elke look een perfecte teenslipper is. Laat je inspireren en creëer je eigen zomerse outfits met de klassieke teenslippers voor vrouwen of de slanke modellen die zo goed passen bij een bikini op het strand of bij een spijkerbroek en een basic T-shirt.

Trakteer jezelf op de exclusieve collectie teenslippers van Havaianas, met elegante en verfijnde ontwerpen voor die speciale gelegenheden. Bescherm je voeten tegen de hitte in Havaianas kleurrijke espadrilles of draag een nieuw paar slingback sandalen in metallic tinten. Bekijk de nieuwe teenslippers en teenslippers en kies de Havaianas damesschoenen die het beste bij jouw stijl en persoonlijkheid passen!

De Havaianas teenslippers voor vrouwen zijn de zomerschoenkeuze van vrouwen over de hele wereld dankzij de combinatie van design en functionaliteit. De collectie dames teenslippers laat zien hoe het comfort waarmee de originele paren zijn gemaakt, gecombineerd kan worden met de meest stijlvolle ontwerpen. Deze iconische dames teenslippers zullen nooit, nooit uit de mode raken, ze gaan lang mee en kunnen worden aangepast aan al je outfits, zodat je er altijd geweldig uitziet.