Een touringcar huren doe je voorál niet bij de eerste de beste. Want veiligheid en deskundigheid zijn heel belangrijk bij het vervoeren van groepen mensen. Jong of oud, rolstoelgebruiker of slecht ter been. Veilig vervoer staat bij ons voorop. Noot heeft ruim 40 jaar aan ervaring. Noot is eveneens in het bezit van alle nodig keurmerken en certificaten. Natuurlijk is ons uitstekende mooie en jonge wagenpark erg belangrijk, maar minstens zo belangrijk zijn onze professionele, bekwame, vriendelijke en gastvrije chauffeurs. Daarbij voldoen al onze chauffeurs aan alle wettelijke eisen. Een touringcar huren van Noot betekent dat u zich laat rijden door onze ervaren chauffeurs, waardoor u nergens nog omkijken naar heeft. Kortom, met Noot kunt u lekker onbezorgd en veilig op pad. Ga naar de website: www.noot.nl voor meer informatie.

Touringcar huren bij Noot met alles erop en eraan een goed idee!

Bijvoorbeeld voor een uitstapje met school is het huren van een touringcar een perfecte oplossing om logistieke problemen te voorkomen. Wanneer u belast bent met het organiseren van het jaarlijkse schoolreisje, weet u zeker dat u bij Noot aan het juiste adres bent. Want wanneer u een touringcar huurt bij Noot kunt u zelf ook genieten van het jaarlijkse schoolreisje. Net als alle kinderen van de school. U roept dan gezellig met de kinderen mee: Jaaaaa, schoolreisje! Zonder het gevoel te hebben: Neeeee, schoolreisje! Omdat u er tegenop ziet aan zoveel zaken te moeten denken om het schoolreisje geslaagd te laten zijn. Een touringcar huren bij Noot, betekent niet alleen veilig en onbezorgd op weg, maar we helpen u graag bij de invulling van deze dag. Wij maken het u graag heel gemakkelijk. Zo kunt u in de schoolreisjesgids van Noot kiezen uit heel wat vermakelijke dagjes uit. Ongeacht uw budget, zorgen wij voor een heerlijke, onbezorgde, ontspannen en vrolijke dag. Wij regelen dus niet alleen de touringcars maar wanneer u daar prijs op stelt, ook het volledige schoolreisje! Dus inclusief entreekaartjes en verzorging van de inwendige mens.

Touringcar huren? Bespreek de mogelijkheden

Voor het huren van een touringcar van Noot staan we altijd voor u klaar met raad en tips. U kunt de leuke schoolreisjesgids aanvragen en alvast ontdekken welke schoolreisjes wij u kunnen bieden. Maar we staan altijd open voor een gesprek om te luisteren naar uw eigen ideeën en hoe u wilt dat wij daar een perfecte invulling aan geven.