Snapfact
Auto

Geeft ook u uw vertrouwen aan Ceramic Pro?

Wanneer een Supercar club als Ecurie25 haar vertrouwen heeft gegeven aan Ceramic Pro, zegt dat toch voldoende, of niet? Wanneer zelfs hun exotische Supercar collectie van meer dan 8 miljoen dollar is voorzien van Ceramic Pro, zegt dat veel. En als Ceramic Pro goed genoeg is voor deze collectie super auto’s is Ceramic pro dat toch zeker voor de auto’s op de Nederlandse markt? Dat bent u toch met mij eens, niet waar? Ja, dus ook uw Supercar kan in de watten gelegd worden met Ceramic Pro. Want Ceramic Pro geeft een ongeëvenaarde bescherming tegen krassen, chemicaliën, UV straling, warmte en zelfs tegen graffiti vanwege de waterafstotende eigenschappen.

Wat is Ceramic Pro?

Ceramic Pro is geen gewone autolak bescherming, wax of sealing die zal wegspoelen of zelfs breken na verloop van tijd. Het is een nano-keramische coating die een permanente hechting vormt aan de verf. Ceramic Pro kan alleen worden verwijderd door middel van schuren. Geen enkele chemische stof is in staat deze coating te laten oplossen. 

Hardheid van Ceramic Pro

De waarde van de hardheid van Ceramic Pro die gemeten is in tests, komt zelfs hoger dan 9H. Dit is een meting die in de coating industrie wordt gebruikt om de helderheid en de hardheid van een bepaalde verf te bepalen. 9H is dus het hoogst haarlbare op deze schaal. Het is belangrijk om op te merken dat er alleen garantie kan worden gegeven op de hardheid wanneer de coating goed onderhouden wordt.

Ceramic Pro, wereldwijd een hit

Velen gingen u al voor door te kiezen voor Ceramic Pro als ultieme bescherming van de lak van hun geliefde vervoersmiddel. Le Duc Detail styling is een van de meer dan 650 Ceramic Pro centra wereldwijd waar u terecht kunt om uw bolide te laten voorzien van deze coating. Momenteel zijn er meer dan 2 miljoen !! voertuigen (auto’s motors, vliegtuigen, boten) die wereldwijd bescherming genieten van Ceramic Pro. 

Ceramic Pro is dus zeker niet de eerste de beste beschermende coating. Het is de toonaangevende beschermende coating ter wereld. Justin Bieber, Gerard Depardieu, Fast 7, Tronbike, Batman Tumbler, Carlsson, Ecurie25, Chelsea Fire & Rescue gingen u al voor in het vertrouwen van Ceramic Pro.

Neem gerust contact op met Le Duc Detail Styling voor meer informatie en een offerte zodat ook uw schitterende bolide de bescherming krijgt die ze verdient.