Snapfact
Image default
Auto

In één keer je auto theorie halen?

Je overweegt een theoriecursus in Amsterdam maar denkt dat het moeilijk wordt, omdat je leerproblemen hebt. Of je bent altijd onzeker en zenuwachtig als je examen moet doen. Wij kunnen je verzekeren dat je bij 123 Theorie zeker slaagt!

Dagcursus

Het 123 Theorie team weet wat jij nodig hebt om goed voorbereid op het auto theorie examen te verschijnen. Het werkt als volgt. Jij geeft je online op. Wij sturen een bevestiging met daarin nog een keer duidelijk de datum en het tijdstip waarop je verwacht wordt.

Op de cursusdag meld jij je vroeg in de ochtend en gaan we meteen aan de slag. De docenten leggen de belangrijkste verkeersregels uit. Dit gebeurt op een logische, duidelijke manier. En vooral ook in alle rust! Tussendoor krijgen jij en je medeleerlingen de kans om te oefenen met echte examenvragen. Deze vragen komen uit examens van de afgelopen jaren. Zo maak je alvast kennis met de manier van formuleren en met onderwerpen die belangrijk zijn. Voordat jullie naar de examenlocatie gaan, wordt eerst een heerlijke lunch geserveerd.

Meer dan 10 locaties in NL

Doe je mee aan de theoriecursus in Arnhem dan vindt het theorie examen ook in Arnhem plaats. Het examen bestaat uit twee onderdelen: gevaarherkenning en verkeersregels & verkeersinzicht. De vragen beantwoord je via een computer. Dit zijn het soort vragen dat je kunt verwachten:

· sleepvragen;

· single-sleepvragen;

· invulvragen;

· hotspotvragen;

· ja/nee-vragen;

· meerkeuzevragen.

Actuele onderwerpen die sinds dit jaar aan bod komen, zijn: milieubewust rijden en verantwoord rijden met een navigatiesysteem. Standaard topics zijn onder meer: verkeersborden, verkeerstekens, techniek, onderhoud en controle van voertuigen, het gebruik van gordels en helmen.

Het examen zelf duurt ongeveer 45 minuten, de uitleg van te voren is hierbij inbegrepen. Je ziet het: het wordt een drukke, volle dag. En vooral een gezellige, succesvolle dag! Heb je nog vragen voor je je aanmeldt? 123 Theorie is te bereiken via 085-0601230, 06-29999962, info @ 123-theorie .nl en het contactformulier op de site!

 

https://www.123-theorie.nl