Snapfact
Image default
Auto

Zakelijk leasen voordelig voor je onderneming

Met zakelijk leasen kan je op je gemak en zonder zorgen van bestemming naar bestemming reizen. Zo hoef je geen grote uitgave meer te doen een nieuwe auto en betaal je maandelijks een voordelig bedrag voor onder andere de huur van de auto, reparaties en onderhoud. Als je een auto zou kopen in plaats van deze zakelijk te leasen, betaal je veel extra kosten bovenop de prijs van de auto. Uiteraard levert het betalen van één bedrag meer gemoedsrust op. Je hoeft niet meer na te denken over wegenbelasting en verzekeringen. De leasemaatschappij heeft hier zorg voor gedragen. Door deze aspecten niet meer te hoeven regelen, kun je zorgeloos in de auto stappen. Daardoor ga je rustiger naar je werk en heb je een betere focus op je werkzaamheden.

Zakelijk leasen populair

Zakelijk een auto leasen wordt steeds gewilder bij ondernemers. Eenvoud en gemak voor klanten staan voorop bij leasemaatschappijen waardoor het voor de ondernemer aantrekkelijker wordt om een auto te leasen. Daarnaast hoef je nooit meer bang te zijn om ergens te stranden met de auto wanneer er een mankement optreedt. Door de 24-uurs hulpverlening worden mankementen direct verholpen en hoef je niet zelf een reparateur te regelen. Als je in het buitenland rijdt met een auto van de leasemaatschappij, kun je ook gebruik maken van de 24-uurs hulpverlening.

Advies over zakelijk leasen

Twijfel je over het leasen van een auto voor je onderneming? Als je de rekeningen die binnenstromen zat bent en je niet meer wil hoeven regelen voor de auto, dan is het leasen een goede optie. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het leasen van een auto. Je kunt kiezen uit diverse soorten auto’s en je kan eenvoudig online een offerte aanvragen. Deze is vrijblijvend. Ook kun je samen met je boekhouder kijken of leasen jou veel voordeel zal opleveren.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/