Snapfact
Image default
Auto

Een nieuwe of gebruikte bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen

Een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen is tegenwoordig iets dat veel ondernemers doen. Zeker als je beginnend ondernemer bent en vervoer nodig hebt is het niet altijd mogelijk zelf een nieuwe wagen aan te schaffen omdat daar simpelweg geen budget voor is. Een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen is dan een goede optie.

Groot aanbod bij een bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen

Er is een groot aanbod aan bedrijfswagens om te leasen en er zijn verschillende merken, verschillende modellen en verschillende prijsklassen te vinden. Zo is er voor nagenoeg iedereen wel een geschikte leasewagen te vinden die ook nog eens naar eigen wens ingericht kan worden.

Goede gebruikte exemplaren om te leasen

Een leasewagen voor bedrijfsmatige doeleinden kan ook een reeds gebruikt exemplaar zijn. Niet alleen hagelnieuwe bedrijfswagen worden beschikbaar gesteld als leasewagens maar ook niet te oude auto’s of exemplaren met niet al te veel kilometers op de teller komen er voor in aanmerking. Zeker als je met een wat beperkter budget te maken hebt is de keuze voor een gebruikte leasewagen lang geen slecht idee. De afschrijving van een nieuwe leasewagen is in de eerste periode vaak hoog. Bij een gebruikte wagen is de eerste grote afschrijving reeds gedaan zodat je daar niet meer voor opdraait.

Kies een leasewagen die bij je past

Kijk altijd goed wat de beste manier voor jouw bedrijf is maar ook welke wagen het beste erbij past. Als je eenmaal een keuze gemaakt hebt wil je natuurlijk wel dat je een bedrijfswagen hebt waar je wat mee kunt en waar je voor langere tijd gebruik van kunt maken. Een leasewagen vind je online maar je kunt er tevens voor bij een dealer of leasemaatschappij terecht. Zij kunnen je vertellen wat het gaat kosten maar ook wat er allemaal mogelijk is om de auto zoveel mogelijk naar jouw wens te maken.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Gerelateerde artikelen

Operational lease en financial lease

Ceramic Pro: bescherming en uitstraling in één!

Geeft ook u uw vertrouwen aan Ceramic Pro?