Op zoek naar een opslagruimte in Rotterdam? Opslagmarkt is een bedrijf dat sinds kort een vernieuwing heeft doorgemaakt binnen de opslagruimtes die zij verhuren. Ze zijn allemaal verhuurd, waardoor de spullen die opgeslagen worden beter worden bewaard. Dit is erg goed voor iedereen die nu op zoek is naar een opslagruimte in de regio van Rotterdam. Toch zijn er nog meer leuke mededelingen vanuit Opslagmarkt. Er komt namelijk een nieuw seizoen met kortingen aan speciaal in de regio Rotterdam.

Kortingen opslagruimte regio Rotterdam

Komend seizoen is er een speciaal seizoen aangebroken. Het is namelijk de zomerperiode en dit betekent veel zomervakanties. Deze vakantie’s zijn vaak de brug tussen grote en belangrijke gebeurtenissen. Misschien verander je wel van baan, begin je net aan je eerste baan of ga je op jezelf wonen. Misschien heb je juist erg lang op kamers gezeten en ga je een tijd naar het buitenland. Vaak bij de opslag van een hoop meubels en onderdelen van huis is het lastig om spullen ergens zomaar te stallen. Dit weet Opslagmarkt en daarom hebben ze de hele zomer 15% korting op de eerste vier maanden huur. Dit doen ze zodat het allemaal niet te duur hoeft te worden. Zelf vieren ze ook het jubileum en willen graag dat je dit met ze mee viert. Rotterdam is een goede regio wat best wel centraal ligt. Dit betekent dat het makkelijk te bereiken is en dit zorgt voor makkelijke situaties. Het is altijd fijn om te weten dat het ergens goedkoop kan en zo help je elkaar met klanten en ruimte voor opslag.

Opslagmarkt

Wat kunnen we precies vertellen over dit bedrijf. Zoals we net al zeiden is het een bedrijf wat zelf ook een jubileum viert. Dit betekent dat ze al langer meegaan. Ervaring is dus zeker aanwezig. Ook is het bedrijf redelijk groot. Ze zitten namelijk op verschillende plekken door het land. Rotterdam is daarom erg centraal in de randstad. Dit is fijn voor iedereen die in Noord en Zuid-Holland woont. Toch kan het ook zijn dat je de ruimte gebruikt voor opslag voor een eigen bedrijf. Dan is het ook handig om de locatie in de randstad te hebben, je zit dan dichtbij mogelijke klanten of gebruikers. Kortom, een perfecte locatie en een steengoed bedrijf!