Snapfact
Dienstverlening

De beste tandartsapparatuur koopt u bij All Dent

 

Bent u op zoek naar goede tandartsapparatuur voor uw praktijk? Bij All Dent bent u aan het juiste adres als het gaat om tandartsapparatuur en accessoires die u als tandarts sowieso nodig heeft. In 2002 zijn wij begonnen met slechts enkele klanten. Nu, vijftien jaar later, zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van tandartsapparatuur van ons land. Onze medewerkers hebben vrijwel allemaal een technische achtergrond, daardoor weten zij precies hoe alle apparatuur het beste geïnstalleerd kan worden en wat het beste is voor uw patiënten en uw praktijk. Wij weten waar wij over praten en dat resulteert in een erg soepel- en prettig contact. Ga naar de website www.alldent.nl voor meer informatie over tandartsapparatuur.

 

Onderscheiden als aanbieder van tandartsapparatuur

 

Wij van All Dent vinden het belangrijk om ons te onderscheiden als aanbieder van tandartsapparatuur. Een van de dingen waarmee wij ons onderscheiden, is dat wij een heel team van servicemonteurs hebben die voorzien zijn van een landelijke dekking. Het team heeft meer dan vijfhonderd onderhoudscontracten en is daarmee een van de betrouwbaarste teams van Nederland geworden. Tussen deze klanten van ons, zitten hele diverse praktijken. Van praktijken met één behandelkamer tot een praktijk met zelfs twintig behandelkamers! All Dent weet met elke praktijk wel raad en zorgt ervoor dat u met een gerust hart aan de slag kunt gaan in uw praktijk.

 

Redenen om voor All Dent te kiezen

 

Er zijn verschillende redenen om voor All Dent te kiezen. Zo bieden wij betaalbare producten, waarbij wij u altijd garanderen dat wij ons uiterste best zullen doen op het gebied van service en onderhoud. Ook zijn wij erg klantgericht en hebben wij prettig contact met al onze relaties, wij investeren graag in een relatie voor de lange termijn. Hierdoor bent u langere tijd zeker van het feit dat u de beste aanbieder van tandartsapparatuur heeft. Daarnaast bieden wij op sommige producten wel vijf jaar garantie in plaats van de normale 12 maanden garantie. Kies voor kwaliteit met een stukje zekerheid, kies voor All Dent.

 

Neem gerust contact met ons op

 

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden op het gebied van tandartsapparatuur van All Dent? Neem dan snel een kijkje op onze website om alle mogelijkheden te ontdekken. Ook is het natuurlijk mogelijk om contact met ons op te nemen en er zo achter te komen waarmee wij u het beste kunnen helpen!