Snapfact
Image default
Dienstverlening

Bij dit bedrijf kunt u eenvoudig een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen

Achterstallig onderhoud kan erg vervelend zijn, met betrekking tot het gebruik van het pand én uw financiën. U merkt bijvoorbeeld dat onderdelen in uw huis kapotgaan, snel slijten of er niet meer mooi uitzien. Het repareren van achterstallig onderhoud kan erg duur zijn en vaak zijn de kosten niet te voorzien. Om dit te voorkomen kunt u een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen. U weet dan precies wanneer welke onderdelen aan vervanging of reparatie toe zijn. Bij Zogekeurd kunt u een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen voor uw woning of een ander pand.

Wanneer een planning laten opstellen?

Een meerjarenonderhoudsplanning is geschikt voor ieder type vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan huizen, appartementen en utiliteitsgebouwen. Wanneer u de eigenaar bent van het pand, zult u zelf de planning en keuring moeten regelen. Wanneer u in een appartementencomplex woont, zorgt de Vereniging van Eigenaren meestal voor de meerjarenonderhoudsplanning. Dit is een vereniging van alle eigenaren die in een pand wonen. Samen met de andere bewoners bent u namelijk verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van het pand. In welke situatie u zich ook bevindt: het is altijd slim om de onderhoudsplanning over te laten aan een specialist met ervaring, zoals Zogekeurd.

Een uitgebreid plan

Wanneer u kiest voor een meerjarenonderhoudsplanning bij Zogekeurd, zult u een uitgebreid overzicht ontvangen. Een inspecteur van het bedrijf zal eerst langskomen om het gebouw te inspecteren. Hierbij wordt elk onderdeel van het gebouw bekeken en wordt de huidige staat vastgesteld. In de planning zult u een overzicht zien van alle onderdelen van het gebouw. Bij ieder onderdeel wordt vermeld of er spoedig onderhoud moet plaatsvinden. Ook ontvangt u een langetermijnplanning voor het onderhoud aan uw pand. U weet de komende 15 of 30 jaar dus precies wanneer er onderhoud moet plaatsvinden aan een specifiek onderdeel van het huis, appartement of een ander gebouw. Per onderdeel wordt er ook een indicatie gemaakt van de reserveringen die u moet treffen. Hierdoor bent u dus optimaal voorbereid.

https://www.zogekeurd.nl/