Snapfact
Image default
Vervoer en transport

Wanneer kunt u buitenlandse btw terugvragen?

Kunt u nu buitenlandse btw terugvragen of is dit niet mogelijk? Veel ondernemers uit de transportsector, die vooral ook actief zijn in andere EU-landen, vinden het erg lastig om te bepalen welke mogelijkheden zij hebben. Het is dan ook zo dat buitenlandse btw terugvragen niet altijd mogelijk is. Weet u niet zeker of u de buitenlandse btw terug kunt krijgen? Dan kunt u uw vraagstuk neerleggen bij een ervaren partij. Blijkt dat u inderdaad mogelijkheden heeft om btw-bedragen terug te ontvangen? Dan kan deze partij het allemaal direct voor u regelen. Nebu Transport Services is voor de transportsector een ervaren partij in het terugvragen van buitenlandse btw.

Kunt u buitenlandse btw terugvragen?

Heeft u diensten of goederen gekocht van een buitenlandse partij, gevestigd in een ander land binnen de Europese Unie? Dan kunt u de buitenlandse btw terugvragen. U kunt ook de buitenlandse btw terugvragen wanneer u btw heeft betaald over de invoer van goederen die afkomstig zijn van een land dat niet tot de EU behoort. Het is zo dat de teruggaaf van btw anders geregeld is binnen ieder land. De landen die behoren tot de Europese Unie hanteren hierin allemaal een eigen werkwijze. Vaak is het nodig om invoerdocumenten of facturen mee te sturen. Juist omdat het overal anders gaat, komt het proces complex over waardoor u er al snel niet meer zo veel voor voelt om ermee aan de slag te gaan. Juist daarom is het goed om deze taak uit te besteden aan een ervaren partij.

Laat het regelen door een externe partij

Bent u bang dat buitenlandse btw terugvragen een tijdrovend proces is? Stelt u het uit, omdat u er tijd op verliest en daarmee ook geld verliest? Schakel dan een ervaren partij in voor het terugvragen van de buitenlandse btw. Het bedrijf Nebu Transport Services staat voor u klaar om alles voor u te regelen, zodat u geen hoofdpijn meer hoeft te krijgen van deze belastingkwestie.

https://www.nebutransport.nl/NL