Snapfact
Image default
Aanbiedingen

Kent u het proces van RVS watersnijden al?

RVS watersnijden is een procedure die lang niet bij iedereen bekend is. Snijden met behulp van laser is inmiddels redelijk ingeburgerd. Maar ook watersnijden is een methode die prima kan worden gebruikt in plaats van zagen of andere conventionele manieren om een materiaal op de juiste maat te snijden of andere bewerkingen uit te voeren. Het grote voordeel van RVS watersnijden is dat het een snelle, veilige en milieuvriendelijke manier van bewerken is. Bij Lave Snijtechniek uit Waalre, in Noord-Brabant, hebben ze daar ruime ervaring mee. Enthousiaste en professionele medewerkers staan klaar om uw opdracht aan te nemen en voor u uit te voeren.

De meest efficiënte manier van het snijden van RVS

De methode van RVS watersnijden is een zeer efficiënte manier om roestvrijstaal te bewerken. Er komen geen giftige stoffen bij vrij of schadelijke straling zoals dit wel bij lasersnijden gebeurt. Er hoeven ook geen chemische middelen bij te worden gebruikt. Daardoor is het een manier van werken die onder vrijwel alle omstandigheden veilig kan worden uitgevoerd. De nauwkeurigheid is ook een groot pluspunt, er kan worden gewerkt tot 0,1 mm nauwkeurig en het RVS mag maximaal 200 mm dik zijn. Behalve snijden kan deze techniek ook voor graveren worden gebruikt. Zo kunt u dus in een RVS plaat een logo of bedrijfsnaam laten aanbrengen. Maar ook het graveren van een serienummer is mogelijk.

Watersnijden kan ook op andere materialen worden toegepast

De RVS watersnijden techniek wordt niet als enige techniek toegepast door Lave Snijtechniek uit Waalre, in Noord-Brabant. Zij kunnen ook andere materialen op deze manier voor u bewerken. Watersnijden is toepasbaar op onder andere bepaalde kunststoffen, hout, glas en staal. Als u hierover meer informatie wenst dan kunt u terecht op de website. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen om uw persoonlijke vragen voor te leggen. Het contactformulier op de website kunt u ook gebruiken voor het aanvragen van een vrijblijvende prijsopgave.

https://lavesnijtechniek.nl/