Er zijn natuurlijk verschillende aanbieders op de markt van houten vloeren, hierom is het lastig om te bepalen welke nu de beste is en ook het meest aansluit bij jouw wensen. Ik schrijf deze blog om jullie kennis te laten maken met een aanbieder waarvan ik al jaren een eiken vloer in huis heb liggen en waar ik nog steeds enorm tevreden over ben, namelijk Bax Houthandel. Het is een bedrijf waar ik gewoon eens binnenstapte op een bewolkte zaterdagmiddag, niet eens met de intentie om een vloer te kopen. Ik raakte in gesprek met een medewerker die leiding had over de showroom en hij vertelde mij veel over de verschillende houten vloeren die er lagen en te koop waren. Toen ik weer terug naar huis ging had ik het er even kort over met mijn vriendin en we waren het al snel eens over het feit dat we een nieuwe vloer moesten kopen, als snel kwamen we weer terug bij Bax Houthandel.

Wat voor soort houten vloeren zijn er?

Er zijn talloze verschillende soorten houten vloeren verkrijgbaar, zo kun je gaan voor hout van allerlei verschillende bomen. Ook zijn deze weer te verdelen in verschillende types, namelijk een lamellenparket of een robuuster karakter. Bij Bax Houthandel kun je vragen om advies over het beste type houten vloer voor jou. Er wordt gevraagd naar je wensen en budget en op basis hiervan wordt een advies uitgebracht. Ik kan natuurlijk niet zeggen dat mijn type vloer voor iedereen de juiste optie is, daarom adviseer ik om een bezoek te brengen aan Bax Houthandel om u te laten vertellen wat de beste keuze is.

Dus wat nu?

De volgende stap voor u is natuurlijk naar binnen gaan bij Bax Houthandel om te zien welke houten vloeren er allemaal in het assortiment liggen. Vervolgens moet u gewoon eens een kopje koffie drinken met een van medewerkers, naarmate het gesprek vordert ontstaat er steeds meer een beeld van wat het beste bij u past. Hierna denk je er thuis nog even over na en dan kun je een keuze maken en de vloer laten monteren.