Als u op zoek bent naar duurzame raamdecoratie op kantoor, dan bent u bij M+N-projecten aan het juiste adres. Inmiddels hebben wij al ruim twintig jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige kwalitatieve zon-, lichtwering- en verduisteringsproducten voor kantoorpanden, restaurants, winkels, hotels en openbare gebouwen. Dit betreft alles van lamellen tot rolgordijnen en plissés tot paneelgordijnen. Wat M+N-projecten ook bijzonder maakt is onze specialisatie in luxe gordijnen en vitrage. U bent bij ons verzekerd van kwalitatieve service en duurzame producten. Ga naar de website: www.mnprojecten.nl voor meer informatie.

Raamdecoratie als optimale sfeermaker

Wij houden raamdecoratie voor op kantoor die functioneel is, maar ook positief toevoegt aan de stijl en sfeer hoog in het vaandel. Het belangrijkste is voor ons dat onze raamdecoratie voor een goede sfeer op kantoor zorgt waarin mensen op een fijne manier kunnen werken. Wij geloven namelijk dat raamdecoratie hier meer aan bijdraagt dan u zou denken. Raamdecoratie op kantoor is ook van belang voor het weren van warmte en inkijk. De raamdecoratie op uw kantoor is volledig afhankelijk van uw inrichtingswensen.

Op maat

Bent u meer van de simpele functionele raamdecoratie? Of toch een fan van design? Misschien zoekt u raamdecoratie voor een uitzonderlijk hoge ruimte in uw kantoor. Dit is allemaal geen probleem. M+N-projecten is in staat om raamdecoratie op maat te leveren voor iedere denkbare glaspui, onze zonwering en verduisteringsproducten kunnen volledig geschikt worden naar de behoeftes van het in te richten kantoor. Een mogelijkheid is om ons team al vroeg te betrekken bij de bouw van het kantoor, zodat wij samen met de architect of interieurontwerper tot een compleet samenhangend geheel kunnen komen.

Duurzaam

Wij zijn trots te kunnen melden dat onze raamdecoratie zeer scherp geprijsd is en ook korte levertijden heeft. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat M+N-projecten een fabrikant is die een eigen montageteam heeft. Wij zijn gespecialiseerd in de projectmarkt, maar ook uitsluitend actief in de projectmarkt. We bieden professionele raamdecoratieproducten aan die passen bij uw situatie, budget en wensen. Bovendien zijn onze raamdecoratieproducten zo klimaatneutraal mogelijk geproduceerd en gemaakt van de meest duurzame textielsoorten. Wij streven er continu naar om de duurzaamheid van onze producten en projecten te innoveren, zodat we een minder grote voetafdruk op het klimaat laten. U ook?