Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er voor u als u ons nodig heeft, alle dagen van het jaar, 24 uur per dag. Wij kennen geen sluitingstijden, maar we verlenen echte 24-uurs service. Als u contact opneemt met ons Spoednummer dan krijgt u geen receptionist aan de lijn, maar u krijgt direct uw slotenmaker aan de lijn. Door zijn ervaring weet hij precies welke vragen hij moet stellen over uw klus. Als hij, gegarandeerd binnen 30 minuten, bij u voor de deur staat weet u dus ook zeker dat hij alle juiste onderdelen bij zich heeft. Wel zo fijn als u buitengesloten staat!

Rolluiken, kluizen, deuren, sloten etc.

Wij helpen u als u problemen heeft met sloten. Of dit nu een slot is van een rolluik, een raamslotje, een autoslot of een kluisslot: wij weten er wel raad mee! Om misbruik van onze kennis te voorkomen vragen we wel van u dat u zich kunt legitimeren als eigenaar van het vervoermiddel, of als eigenaar, huurder of bewoner van het pand waar u naar binnen wilt. Dit zijn we van rechtswege verplicht, maar uiteraard willen we er wel zeker van zijn dat we geen inbrekers naar binnen helpen!

Slotenmakers met een slechte naam

Niet zelden horen we berichten over malafide slotenmakers die mensen oplichten. Bij uitvoering van een klus laten ze halverwege ineens weten dat de onkosten hoger worden dan de aanvankelijke begroting. Of ze installeren overdag een veiligheidsslot, en geven dan een sleutel aan tuig die op een later moment uw huis of pand komen leeghalen. Zo werken wij dus niet. Al onze monteurs beschikken over een recente Verklaring Omtrent Gedrag. Ze zijn allemaal gecertificeerd en geregistreerd. Als er een slot gemonteerd wordt ziet u dat het slot uit de doos gehaald wordt, en u krijgt direct alle sleutels overhandigd. Slotenmaker Almere en Slotenmaker Lelystad staan voor openheid en eerlijkheid!